Şimdi Ara

Baldur's Gate: EE'den İlk Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Duyurulduğu günden bu yana bir kez olsun yeni haliyle göremediğimiz Baldur's Gate: Enhanced Edition, en sonunda karşımıza çıktı. Overhaul Games, bir RPG klasiği olan Baldur's Gate'i yeni haliyle birlikte oynanış videosuna sığdırdı.
     
        Özüne bağlı bir şekilde oluşturulduğunu gördüğümüz Enhanced Edition sürümündeki grafiklerde yeni nesil oyuncuları memnun edecek bir seviyede grafik kalitesini göremiyoruz. Her ne kadar oyunun bu açısından beklentiler yüksek olmasa da, konuyla ilgili sizin yorumlarınızı büyük merakla bekliyoruz. Oyunun ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • BU OYUN BİR KLASİKTİR,GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNLARDAN BİRİDİR,ADAMLARIN AMACI,O ZAMANLAR BELLİ NEDENLERDEN ÖTÜRÜ OYNAYAMAYAN VEYAHUT GÜNÜMÜZDE OYUNU TEKNİK AKSAKLIKLARDAN DOLAYI (WİNDOWS UYUŞMAZLIĞI VB.) YADA ESKİDEN OYNAMIŞ AMA HALA BU KLASİĞİ OYNAMAK İSTEYEN KİŞİLERE İTHAFEN YAPILMIŞ BİR OYUNDUR,OYUNUN AMACI GRAFİKLERİ GELİŞMİŞ AAA BİR OYUN YAPMAK DEĞİLDİR,OYUN SADECE MAKYAJLI BULDURSGATE DİR,GERÇEK ANLAMLI BİR REMAKE OLDUĞU SÖĞLENEMEZ,SADECE OYUNA YENİ CLASLAR CAMPEİNGLER MULTİPLAYER MODLARI VE GRAFİKLERİNİN MAKYAJLANMASINI SAĞLAYAN DEVASA BİR YAMA GİBİ BAKILABİLİR !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tamamda niye bağrıyonki :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • adamlar resmen sallamış oyunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemmedagon

    BU OYUN BİR KLASİKTİR,GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNLARDAN BİRİDİR,ADAMLARIN AMACI,O ZAMANLAR BELLİ NEDENLERDEN ÖTÜRÜ OYNAYAMAYAN VEYAHUT GÜNÜMÜZDE OYUNU TEKNİK AKSAKLIKLARDAN DOLAYI (WİNDOWS UYUŞMAZLIĞI VB.) YADA ESKİDEN OYNAMIŞ AMA HALA BU KLASİĞİ OYNAMAK İSTEYEN KİŞİLERE İTHAFEN YAPILMIŞ BİR OYUNDUR,OYUNUN AMACI GRAFİKLERİ GELİŞMİŞ AAA BİR OYUN YAPMAK DEĞİLDİR,OYUN SADECE MAKYAJLI BULDURSGATE DİR,GERÇEK ANLAMLI BİR REMAKE OLDUĞU SÖĞLENEMEZ,SADECE OYUNA YENİ CLASLAR CAMPEİNGLER MULTİPLAYER MODLARI VE GRAFİKLERİNİN MAKYAJLANMASINI SAĞLAYAN DEVASA BİR YAMA GİBİ BAKILABİLİR !

    Gaza getirip satış yapmak olmasın sakın. Oyun zamanında güzeldir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulen ağlıcam ya ilk aldığımda ekran kartım yetersiz geldiği için oynayamamıştım ne günlerdi be :)

    EE ise boşuna bir çalışma olmuş gibi geldi bana ne kadar hayranı olsam da bg 'in bu olmamış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.