Şimdi Ara

Mirror's Edge 2 Söylentilerine Cevap Geldi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Mirror's Edge 2 için geçtiğimiz günlerde eski DICE çalışanı Ben Cousins, önemli bir iddia ortaya atmıştı. Twitter üzerinden gelen iddiaya göre DICE, Mirror's Edge 2'yi aktif olarak geliştiriyordu. Bugün, bir DICE çalışanından adeta Cousins'e cevap niteliğinde bir Tweet geldi.
     
        Yayınladığı Twitter yazısında Stefan Boberg, "Eski iş arkadaşlarının arkasından kötü şeyler söyleyen insanlara asla güvenmeyin. Halen içimizden biri gibi gözükmeye çalışmasına da prim vermeyin." sözlerini paylaştı.
     
        Bu konuyu biraz araştırdığımıza ise, Ben Cousins'in DICE'dan ayrılışına kadar gidiyoruz. Zira gözükene göre Cousins DICE'da çalışırken EA, bu stüdyoyu Cousins hakkında "Firma içerisindeki önemli bilgileri sızdırma" nedeniyle uyarmış ve sonrasında da Cousins DICE'dan ayrılmıştı.
     








  • Mirror's Edge 2 bu jenarasyona gelicğini sanmıyorum dönem Action dönemi,Mirror's Edge 2'de farklı oyun yapısı ile diğerlerinden ayrılıyor.EA'de risk almak istemiyor ama görülen Casuallar tiplerde hani x360 ve PS3 ile oyun dünyasına dalan birikim 0 saydığı oyunlar günümüz exc. oyunlarda öteye gitmiyen kitlede action tarzı oyunlardan bayıldı sanıyorum.

    Nasıl keyif alınır ki adı başka atmosfer farklı ama yapısı gereği ateş et ilerle aynı fabrika üretimi gibi,denemesi bedava şu casual kitle dolphin emu indirsin RE:remake oynasın bakalım kaçı oyunu bitirebilicek..:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun next-gen'e çıkacak.
  • Arkadaşların dediği gibi gelecek nesile bekleriz. Oyunun kendi stili var. Bu stilini yeni nesilde daha iyi yansıtacağını düşünüyorum ben de.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.