Şimdi Ara

The Longest Journey Geri Dönüyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Adventure türünün önemli klasiklerinden The Longest Journey serisi, daha önce duyurulan üçüncü oyununa en sonunda kavuşuyor. Duyurulduktan sonra araya giren oyunlardan dolayı bir türlü geliştirilme aşamasına giremeyen Dreamfall Chapters, en nihayetinde bu konudaki önceliği aldı.
     
       Bugün gelen duyuruya göre Funcom'dan ayrılan Ragnar Tornquist, kurduğu bağımsız Red Thread Games isimli stüdyoyla birlikte Dreamfall Chapters'in yapımına başladı. Serinin haklarını halen elinde bulunduran fakat bu konunda Tornquist'le bir anlaşma sağlayan Funcom, Dreamfall Chapters'in arka planında Red Thread'e destekçi olarak karşımıza çıkacak.
     
       Yaptığı açıklamalarda serinin baş yapımcısı Ragnar Tornquist, "The Longest Journey serisini devam ettirebilme şansına eriştiğimden dolayı çok mutluyum." sözlerine yer verirken, Funcom'a kendilerine bu şansı verdiklerinden ötürü teşekkür de etti.
     
    Dreamfall Chapters adına daha ayrıntılı bilgilerin önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor zira şu an için platformlar bile resmileşmiş değil.
     








  • güzel oyun devamının gelmesi iyi olmuş
  • İşte budur... Hayatımın haberi. 4 yıldır her ay yeni TLJ oyunu çıkacak mı diye sabrısızlıkal beklediğim yılların efsanesi, adventureların anası babası, dünyanın en mükemmel oyununa devam oyunu geliyor. Bugün en mutlu günüm oldu. Haberdar ettiğiniz için yüzbinlerce kez minnettarım. Her 2 oyununuda 20 kez bitirmişimdir baştan sona tamamen bir sanat eseri...

    Her gün bu oyunu takip edeceğim artık... Hayal kırıklığına uğratırlarsa oyun dünyasını bırakrıım...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonunda geliyor! Ben de yıllardır üçüncü oyunu bekliyorum, adventure türünün baştacıdır bu seri, oynamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ontes

    İşte budur... Hayatımın haberi. 4 yıldır her ay yeni TLJ oyunu çıkacak mı diye sabrısızlıkal beklediğim yılların efsanesi, adventureların anası babası, dünyanın en mükemmel oyununa devam oyunu geliyor. Bugün en mutlu günüm oldu. Haberdar ettiğiniz için yüzbinlerce kez minnettarım. Her 2 oyununuda 20 kez bitirmişimdir baştan sona tamamen bir sanat eseri...

    Her gün bu oyunu takip edeceğim artık... Hayal kırıklığına uğratırlarsa oyun dünyasını bırakrıım...

    Uzun zamandır bir oyuna bu kadar hayranlık besleyen biri görmemiştim şaşırttın beni dostum.
  • Oh be işte bu Ben diyodum 2. Oyunun Sonu çok acayip bitti Bu Oyuna devam Oyunu Gelir diye.uzun zamandan sonra Çok Süper Bir Haber valla.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.