Şimdi Ara

Bethesda'dan Dragonborn DLC'sine 'Yorum Yok'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Takipçilerimizin bildiği üzere The Elder Scrolls V: Skyrim'in son güncellemesiyle birlikte oyuna bazı dosyalar eklenmişti. Bu dosyalar bir sonraki Skyrim DLC'sine büyük bir referans kaynağı oluşturmuştu. Bekleyemeyen bazı oyunseverler bu noktada konuyu Bethesda'ya danışmış gözüküyor. 
     
        VG247 sitesinin yayınladığı habere bakılırsa kendileri 'Dragonborn' isimli DLC için Bethesda ile iletişime geçmişler. Konuyla ilgilenen Bethesda sözcüsü ise siteyi boş çevirerek, "Spekülasyonlarla ilgili yorum yapmıyoruz." cevabını vermiş. Sızıntıyla ilgili dün yayınlanan haberimize http://buradan bakabilirsiniz.








  • fifa 13 incelemesi için ne bekleniyor anlamadım biliyoruz inceleme yapmak kolay değil ama oyun cıkalı cok zaman gecti kasımdamı gelecek inceleme bi acıklama yapın da haberimiz olsun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazı yerlerde açıklama yaptım ama gözden kaçabiliyor doğal olarak. Oyun elimize çok geç ulaştı, bu nedenle incelemesi de malesef Pazartesi günü yayında olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincourt

    Arkadaşlar bazı yerlerde açıklama yaptım ama gözden kaçabiliyor doğal olarak. Oyun elimize çok geç ulaştı, bu nedenle incelemesi de malesef Pazartesi günü yayında olacak.

    ALL Stars battle royale'nin betası başladı herkes haber yaptı niye haber yapmıyorsunuz hiç
  • lan insan biraz şükreder.. bu siteyi paralı yapsalar.. üye olurum.... çünkü türk oyun basınında en iyisi burası .. burada kı gibi inceleme başka yerde göremıyorum... her oyunu çok güzel inceliyorlar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • stun arkadaşımızın kafası DLC sistemi yüzünden 1 milyon olmuş, artık nereye para versem diye düşünüyor!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.