Şimdi Ara

GTX 650 Ti'ın Assassin's Creed 3'lü Paketi Gözüktü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Özellikle fiyat/performans oranıyla son dönemin merakla beklenen ekran kartlarından bir tanesi olan GTX 650 Ti'ın, içerisinde Assassin's Creed III'ü de barındırdığı bir paketi duyuruldu.
     
         DirectX 11, 1080p ve PhysX desteği bulunan ekran kartı, diğer 600 serisi ekran kartları gibi Kepler mimarisini kullanıyor. 150$ fiyat etiketiyle pazara giriş yapacağı bilinen kartın yanında bir de Assassin's Creed III'ün verilmesi, yeni bir ekran kartı satın almayı düşünen oyuncuların ilgisini çekecektir.
     
         GTX 650 Ti, önümüzdeki aylarında piyasada olacak.








  • amd'nin indirime gitmesinin üstüne nvidia'nın atağı güzel oldu :)
  • 150 dolar mı? :)) Tunahan bey siz neyin kafasını yaşıyosunuz Allah aşkına? Gerçekten kendiniz de inanıyormusunuz o fiyattan pazara çıkacağına? Şimdi bırakın bu işleri de reklam için aldığınız 150 dolarlardan konuşalım biraz da. .
  • Fiyat olarak çok iyi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    150 dolar mı? :)) Tunahan bey siz neyin kafasını yaşıyosunuz Allah aşkına? Gerçekten kendiniz de inanıyormusunuz o fiyattan pazara çıkacağına? Şimdi bırakın bu işleri de reklam için aldığınız 150 dolarlardan konuşalım biraz da. .


    Konuşmaya önce sizin dh/bsc 'deki kullanıcı adınızdan başlasak mesela ? ; )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beyler siz siz olun sakın ati ekran kartı almayın. sakın ! ben yandım siz almayın. hiç bir oyunu 3d desteklemezmi bir firmanın ekran kartları. gidin nvidia alın paraya kıyın derim ben...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Fiyat olarak çok iyi :)


    Ah onun fiyatı da Türkiye'de 150 dolardan çıksa...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Öncelikle haber için reklam ücreti almadığımızı belirtmek istiyorum. Ekran kartının fiyatı konusuna gelirsek, kartın fiyatı kaynağımda 150$ olarak geçiyor. Biraz araştırma yaptığınız takdirde de çoğu yerli-yabancı sitede bu fiyattan bahsedildiğini görürsünüz. Tabii ki farklı firmaların özelleştirilmiş modelleri farklı fiyatlardan satışa sunulabilir. Ancak Nvidia'nın söylediği fiyat 150$.

    Kaynak:http://www.theverge.com/gaming/2012/10/9/3477850/nvidia-gtx-650-ti

    - Tunahan Başol

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sen o ekran kartını vatan tatatatan dan 1200$ dan alırsın. türkiye gibi 3. dünya ülkesinde fiyatlar malesef böyle si...ici oluyor. bizler gibi de teknoloji severler ancak internetten takip edebilyoruz bu gelişmeleri. geçen gün yeğenimle bi masa üstü toplayalım dedik, hani ortalama bi bilgisayar . 5000 tl yi geçti biz de vazgeçtik....................???????!!!!!!!!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skullomania

    sen o ekran kartını vatan tatatatan dan 1200$ dan alırsın. türkiye gibi 3. dünya ülkesinde fiyatlar malesef böyle si...ici oluyor. bizler gibi de teknoloji severler ancak internetten takip edebilyoruz bu gelişmeleri. geçen gün yeğenimle bi masa üstü toplayalım dedik, hani ortalama bi bilgisayar . 5000 tl yi geçti biz de vazgeçtik....................???????!!!!!!!!!!


    yuh ortalama bir bilgisayar ve 5000 tl söylecek birşey bulamıyorum ben 2000 e üst düzey toplarken siz 5000 e orta düzey kuramıyorsunuz pardon ama neyin kafansındasınız????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.