Şimdi Ara

World of Tanks'ın Üye Sayısı 40 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Wargaming'in başarılı Free to Play oyunu World of Tanks'ın kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor. Belirtilenlere göre World of Tanks'ın oyuncu sayısı, tüm dünya çapında 40 milyonun üzerine çıktı.
     
       Yapılan açıklamada elde edilen bu rakamın, 2012 yılının başında yapılan son sayımdan iki kat fazla olduğu belirtilirken, oyun içinde yeni bir rekorun kırıldığının haberi de eklendi. Açıklamalara göre World of Tanks'ın Rusya sunucuları, aynı anda 500 binden fazla kişiye ev sahipliği yaparak kırılması güç bir rekora imza attı.
     








  • Oyun güzel hoşta(bende oynuyorum) bir süreden sonra premiumsuz olmuyor.Yüksek kademeli tanklar aldığında normal bir oyunda tankın patlarsa kazanılan paranın çoğu tamire gidiyor hele birde o oyunu kaybedersen zarara bile girme ihtimali var. Yani premium ile normal hesap arasında ki farkı indirmeleri lazım bence.Onun dışında oyun gerçekten zevkli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockSharp

    Oyun güzel hoşta(bende oynuyorum) bir süreden sonra premiumsuz olmuyor.Yüksek kademeli tanklar aldığında normal bir oyunda tankın patlarsa kazanılan paranın çoğu tamire gidiyor hele birde o oyunu kaybedersen zarara bile girme ihtimali var. Yani premium ile normal hesap arasında ki farkı indirmeleri lazım bence.Onun dışında oyun gerçekten zevkli.


    doğru dedin vesselam. tiger II ile savaşa girdiğim zaman kazansam da kaybetsem de zarar görüyorum. mermi sıkmaya kıyamıyorum resmen. para kazanma ve xp balansını yapmaları lazım yoksa tat vermiyor ileri tierlerde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben de sizin derdinizden muzdaribim. para kasmak için seviye 2 tanklarıyla oynuyorum o yüzden. yoksa yüksek seviye tankın işletme maliyeti el yakacak cinsten. hele ki grille kullandıığm zaman pahalılıktan elim ateş etme butonuna gitmiyor bir türlü.

    üstelik WoT 8.0 güncellemesini inceleyin derim BSC ekibi. gerçekten çok fazla geliştirilmiş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thuthancamoun

    ben de sizin derdinizden muzdaribim. para kasmak için seviye 2 tanklarıyla oynuyorum o yüzden. yoksa yüksek seviye tankın işletme maliyeti el yakacak cinsten. hele ki grille kullandıığm zaman pahalılıktan elim ateş etme butonuna gitmiyor bir türlü.

    üstelik WoT 8.0 güncellemesini inceleyin derim BSC ekibi. gerçekten çok fazla geliştirilmiş

    aynen. yalnız stug III ve ya tier 5 med bi tank alırsan daha hızlı kredi yaparsın. boşa zaman harcama tier 2 ile.
  • Para sorunu bende yok . Oyunda nickim Sniper23 isteyen eklesin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.