Şimdi Ara

Hitman: Absolution'un Contracts Moduna Özel Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Hitman: Absolution için yeni çoklu oyuncu modu Kontratlar'ı gösteren oyun içi video yayınlandı. Oyunun direktörü Tore Blystad ve IO Interactive’in topluluk takımından Travis Barbour’un anlatımı ile 18 dakikalık Kontratlar modundan oyun içi video karşınızda.

        Yeni çevrimiçi mod Kontratlar’da oyuncular kendi görevlerini oluşturup paylaşabiliyorlar. Oyuncuların bir bölüm, hedef, silahlar ve kendi kurallarını ve yöntemlerini belirlemesi mümkün ve oldukça basit.Ayrıca Hitman: Absolution’da oyuncuları, IO Interactive’deki en iyi suikastçiler tarafından tasarlanmış hazır Kontratlar da bekliyor olacak.

    -Basın Bülteni








  • güzel olmuş ama gerçekçi değil maalesef.bu kadar kaliteli grafiklere o elde ışınlanan silahlar hiç olmadı.iki kod daha yazıp cebinden çıkartamadınız mı ya yangından mal kaçırır gibi oyun yapıyorsunuz.bu gene iyi,eurogamer videosu rezalet.koca sniper adamın elinde beliriyor bir anda.böyle saçmalık mı olur 2001 oyunu gibi.bence ertelensin de adam gibi çıksın düzeltsinler şu detayları.hitman dönecekse adam gibi dönmeli.
  • Hitman: Absolution'un Contracts Moduna Özel Video

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence GOTY olma olasılığı çok yüksek...
  • Türkçe olacağı için bu oyunu alıcam
  • Uncy
    29.09.2012 01:18:31

    O konu kesin değil.Steam'de Türkçe desteği görünmüyor.Belki sadece ps3'e özel bir durumdur sony'den ötürü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    güzel olmuş ama gerçekçi değil maalesef.bu kadar kaliteli grafiklere o elde ışınlanan silahlar hiç olmadı.iki kod daha yazıp cebinden çıkartamadınız mı ya yangından mal kaçırır gibi oyun yapıyorsunuz.bu gene iyi,eurogamer videosu rezalet.koca sniper adamın elinde beliriyor bir anda.böyle saçmalık mı olur 2001 oyunu gibi.bence ertelensin de adam gibi çıksın düzeltsinler şu detayları.hitman dönecekse adam gibi dönmeli.
    bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.