Şimdi Ara

Fifa 13 Spikerlerinin Tanıtım Videosu Yayımlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Yeni oyun ile birlikte devrimsel bir yenilik getirmese dahi, yapılan geliştirmeler ve yeniliklerle çıtayı bir adım daha yukarı taşıyan Fifa 13'ün spikerlerini tanıtan bir video yayımlandı.
     
         Yapımın kariyer modundaki seslendirmeleri tanıtan bu videoda, oyun içindeki konuşmaların çeşitlendiği görülüyor. Ayrıca artık menülerdeki puan durumları da spikerler tarafından bizlere söyleniyor. Kariyer modunun geliştiricisi Santiago Jaramillo'nun röportajını da içeren bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
         








  • Oynarken çok ilginç bir olay geldi başıma; Sezona başlarken Rooney'i sattım Chelsea'ye ve oynadığım ilk hazırlık maçında bu transferle ilgili yorum yapmaya başladı spikerler. Ve sonunda şöyle dedi "Her neyse, para alındı ve Rooney gitti. Artık söyleyecek bir şey yok." Gerçekten çok iyiydi.
  • BSC Misafiri
    24.09.2012 12:02:42

    oyun çıktı mı ya ? yada torrent avcıları oyunu avladı mı ?_

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu Fifa'nın spikeri bu kadar parayı ne yapacak anlamadım gitti :/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oynarken çok ilginç bir olay geldi başıma; Sezona başlarken Rooney'i sattım Chelsea'ye ve oynadığım ilk hazırlık maçında bu transferle ilgili yorum yapmaya başladı spikerler. Ve sonunda şöyle dedi "Her neyse, para alındı ve Rooney gitti. Artık söyleyecek bir şey yok." Gerçekten çok iyiydi.


    adam rüyasında oyun oynamış beyler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @iDenis

    bak küçüğüm. insanlara laf sokma çabanı, birini rezil edip başkalarını kendine güldürme çabanı saygıyla karşılıyorum. ancak şunu hayatta felsefe edinmelisin; bilgin olmayan konularda yorum yapmamalısın. yoksa burada olduğu gibi çok rezil olursun. yazdıklarımı okurken keseden mi salladığımı yoksa bir şekilde oyunu elime geçirerek, oynadıktan sonra mı yazdığımı düşünerek buraya yorum bıraksaydın, şimdi o talihsiz mesajı atmamış olacaktın. neyseki burası gerçek hayat kadar acımasız değil. 2-3 gün sonra unutulacaksın. ama gerçek hayatta yapma böyle şeyler. her işe atlamaya, laf sokmaya çalışma. bunlar da benden sana acizane tavsiyeler. iyi akşamlar.
  • BSC Misafiri
    Misafir Üyelik

    Ulen avel oyunu kırabilecek nadir insanlar var ve onlardan hiç birinin eline dahi geçmemiş durumda yani en azından hiç bir sitede ortada yok oyun hayır oynamadın bari atıp tutma millete laf yetiştirme EA çalışanı mıdır nedir :)
  • @gam3hunter

    Keşke küçükkken biraz daha protein ağırlıklı beslenseydiniz, hayatta bilmediğin şeyler hakkında konuşma bunu sana da söylemek istiyorum.

    http://img59.imageshack.us/img59/9282/fotoraf0190d.jpg
    http://img801.imageshack.us/img801/521/fotoraf0192.jpg
    http://img40.imageshack.us/img40/1894/fotoraf0191w.jpg

    Özür dileyecekseniz email adresi falan verebilirim? İyi geceler.




  • benimde oyun elime geldi oyun ön sipariş yapanların eline oyun geldi adama laf atmayın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.