Şimdi Ara

Obsidian'dan Alpha Protocol 2 Açıklaması Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz günlerde gelen Project Eternity duyurusuyla birlikte gözleri üstüne çeken ve Kickstarter'da gerçekten olumlu işler yapan Obsidian Entertainment'ten beğenilen serilerinin devamı adına bir açıklama geldi.
     
        Yaptığı açıklamada Chris Avellone, "Öncelikle söyleyeyim, Kickstarter aracılığıyla başkasının markasını ilerletemeyiz. Alpha Protocol, Sega'nın markası; Dungeons and Dragons da Hasbro'nun. Üzerinde çalıştığımız serilerin ilerlemesini tabii ki isteriz fakat bu konuda söz bize ait değil." cümlelerini söyledi. 
     
        Alpha Protocol serisi, ilk oyunuyla birlikte büyük beklentilerin altında kalmıştı. İkinci bir oyun, sizi mutlu eder miydi?








  • Alpha Protocol sıradan bir RPG değil ve ikinci oyun bence kesinlikle gelmeli. İlk oyunda potansiyel fena harcanmış olsa da ikinci oyunla neden bu durum düzeltilmesin ki?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlki gibi olacaksa yine hayal kırıklığı olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem hikayesi,kurgusu ve diyalogları ile tekrar gelecekse gelsin tabi.O insanların öldüğü aksiyonu da oyuna eklerlerse görürüz o zaman satış rakamlarınıı.Ama şahsi fikrim sadece bug'ların giderilmesi yönünde ki patch'lar ile ilk oyun neredeyse pürüzsüz olduğu için asıl ilki gibi gelirse iyi olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunda çok fazla hatalar, eksiklikler, harcanmış bir potansiyel olsa da, şahsen beğenerek oynadığım bir oyun oldu, ikincisini de daha iyi yapacaklarını umarak isterim tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.