Şimdi Ara

Sniper Elite V2'nin MP'si Konsollara Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz mayıs ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapan Sniper Elite V2'nin PC'de bir farkı vardı, o da oyunun çoklu oyunculu kısmının PC platformuna özel olmasıydı. Ancak bu fark ortadan kalkıyor. Rebellion ve 505 Games, oyunun çoklu oyunculu kısmını bir indirilebilir içerikle konsollara getirileceğini duyurdu.
     
         Team Deathmatch, Deathmatch, Team Distance King ve Distance King modlarını içerisinde barındıracak olan indirilebilir içeriğin, bu senenin sonunda yayımlanacağı söylenirken, geliştirilmekte olan içerik için birkaç ekran görüntüsü de yayımlandı;








  • Kimse laf etmesin süper oyundu. Nostalji yaşadım resmen. Grafikleri hataları önemli değil bana o ww2 hisssini yaşattı Sniper olma hissinide yaşattı varmı daha iyi Sniper oyunu ? varsa söyleyin bende oynayayım..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=_4Hd6-zjvxg&feature=g-all-u
    sir daniel ve nariko all starsa duyuruldu ayrıca tgsde 4 karakter daha geliyor !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzeldi ama beni pek sarmamıştı. Ha bu yorumdan oyunun kötü gibi bir anlam çıkartılmasın ama oyun sadece sniperlik üzerine kurulmuştu sanki diğer silahlar hiç zevk vermiyordu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sniper ghost warrior varmı daha iyisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: porsux

    Kimse laf etmesin süper oyundu. Nostalji yaşadım resmen. Grafikleri hataları önemli değil bana o ww2 hisssini yaşattı Sniper olma hissinide yaşattı varmı daha iyi Sniper oyunu ? varsa söyleyin bende oynayayım..

    Daha iyi Sniper oyunu var mı bilmem ama bu oyunun yapay zeka özürlü olduğunu bilmeyen yok haliyle iyi bir oyun değil bu türde SGW gibi başka bir alternatifi olmadığı için iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.