Şimdi Ara

Scribblenauts: Unlimited'un Kapak Resmi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        Scribblenauts'un çok daha gelişmiş bir sürümü olacak olan Scribblenauts: Unlimited için kapak resimleri de an itibariyle gösterildi, artık geriye tek ihtiyacımız olan net çıkış tarihleri...
     
        3DS'in yanısıra Wii U için de geliştirilen Sribblenauts: Unlimited özellikle, yeni Nintendo ev konsolunda yapabilecekleriyle dikkat topluyor. Artık dilediğiniz eşyayı kendiniz yaratarak oyunun geniş sözlük haznesine ekleyebilecek ve dilerseniz bu eşyaları oyunun ortak online sunucusuna yükleyerek diğer oyuncularla paylaşabileceksiniz.
     
        Oyunun kapak resmine dönecek olursak, düşüncenizin ve hayalgücünüzün sınırlarını gerçeğe döndürmenize olanak tanıyan yapım için bundan daha güzel bir kapak resmi olamaz düşüncesindeyim:
     











  • Canım ülkemin oyuncuları farklı ve özgün yapımlardan pek hoşlanmıyor anlaşılan. PES, FIFA, COD, BF gibi oyunların hegomonyasını kıramamış olmamız ne kadar kötü...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S!rJohN

    Canım ülkemin oyuncuları farklı ve özgün yapımlardan pek hoşlanmıyor anlaşılan. PES, FIFA, COD, BF gibi oyunların hegomonyasını kıramamış olmamız ne kadar kötü...


    Cidden sonuna kadar haklısın. Türkiye'de Proffessor Layton olsun Phoenix Wright olsun Scribblenauts olsun hiçbiri sevilmiyor. Anlayamadım acaba hayal gücü, yaratıcılık denen şeyler ülkemizde yok mu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anlayamadım acaba hayal gücü, yaratıcılık denen şeyler ülkemizde yok mu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iki yorumda güzel ama dil faktörü ne yazık ki bu işte öne çıkıyor,Bu klasik fps'lerde çok fazla dil bilgisine ihtiyaç duymuyor insanlar.Sadece bul ve yok et mantığı daha basit geliyor.

    Bunun dışında gösterilen yere git,adamı takip et,burayı koru,imha et vs.daha basit kavranıyor.

    Mesela bu oyunda dil bilgisinin gerekdiğini düşünüyorum,hiç ingilizcesi olmayan bir insan dahi kendini zorlandığında oynar ama herkes o kadar sabırlı olmayabilir.

    (sanat eseri sayılabilecek RPG oyunlar var,bunlar türkçeye çevrildikçe oynanbiliniyor,yoksa eminim bu tarz oyunları alıp oynayacak insan sayısı artardı)
  • ingilizcesini ilerletmek isteyenler bu eğlenceli oyunu kaçırmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.