Şimdi Ara

Kojima: 'Silent Hill, Çok Çekici'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Metal Gear Solid yaratıcısı Hideo Kojima, Silent Hill'i çok çekici bulduğunu ve stüdyosunun geliştirdiği yeni oyun motoru FOX Engine ile bir Silent Hill yapmayı çok istediğini belirtti.
     
        Kojima, bu düşüncelerini Twitter'dan şu şekilde takipçilerine yansıttı:
     
        “Silent Hill, kapalı alanlarda geçen aksiyonu arka plana iten ve grafik kalitesine odaklatan bir yapım. Çok fazla düşman olmasına veya hızlı olmalarına gerek yok. Korkuyu sunum ve grafiklerle sağlayan bir yapım. Açık dünya tabanlı aksiyon oyunları yapan biri olarak, bu tarz bir oyun bana çok çekici geliyor. Keşke birileri yeni bir Silent Hill'i Fox Engine ile yaratsa."
     
         Son zamanlarda devamlı el değiştiren Silent Hill oyunları için bir şans da Kojima'ya verilebilir kanımca. Fakat işin enterasan kısmı, Kojima'nın artık neyle ilgilendiğini ve hangi projeye yoğunlaştığını kestiremiyorum. Devamlı farklı ilgi alanlarıyla gündeme geliyor.
     








  • Keşke Kojima yapsa silent hill'ı.Yanına Akira Yamaoka'yı da aldımı seri eski günlerine döner.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kojima silent hill yapsin patlama olur dusuncesindeyim oyun zaten yoldan cikdi bayadir eski tadi alamiyoruz sadece silent hill degil resident evil da oyle oldu oyunlar kendi orjinalliklerinden cikip baska oyunlara benzetilmeye calisildi oyun fanlari oyunsan soguyp belkide almadi ama yeni kullanicilara hitap etmek istiyorlar bi yandan kazanc saglariz derken diger yandan oyunculari kaybediyorlar.hadi bakalkm umarim kojima yapar siradaki silent hill i hikayesi oynanisi muhtesem olur .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sen yap yeterki kojima amcam benim.Kötü olsa bile oynarız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.