Şimdi Ara

Ice Age Online Dünyası Kapılarını Açıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Online oyun sektörünün rakipsiz devi Joygame, web tabanlı oyunlarda da liderliği kimseye bırakmıyor. Oyunseverleri bilgisayar başına kitleyecek yeni oyunu Ice Age Online ile oyuncular, hiçbir kurulum dosyası indirmeden internet tarayıcısı üzerinden ücretsiz olarak oynayabilecekler.

         Kadın, erkek, yetişkin, çocuk her yaştan her kesime hitap eden Ice Age Online, hayranlarının buz çağını yaşamasını garanti ediyor. Şu sıralar ‘Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor’ adıyla gişe rekorları kıran filmin oyunu, Joygame.com üzerinden ücretsiz ve tamamen Türkçe dil ve lokalizasyon farkıyla oynanabiliyor. Filmin senaryosuna ve çizimlerine bağlı kalınarak tasarlanan Ice Age Online ile kendinizi filmin içinde gibi hissedeceksiniz.

         Bu Oyunda Sürünün Tek Umudu Sizsiniz!

         Oyunun konusuna gelince... Göç sırasında zor anlar yaşayan sürü, rüzgara kapılan tohumlar gibi başka yerlere savrulmuştur. Oyunda sürünün tek umudu sizsiniz. Onları bulup evlerine güvenli bir şekilde dönebilmeleri için bir kamp kurmalısınız.

         Sonunda Ice Age Online ile Ice Age ailesinin üyesi olup, kendi karakterinizi yaratarak Manny, Sid, Diego, Scrat ile büyük maceralara atılacaksınız. Ice Age Online'da diğer oyuncularla iletişim için arkadaş listesi, sohbet sistemi, diğer arkadaşların kamplarını ziyaret etme ve dostluk yarışmaları mevcut. Oyunu daha da eğlenceli bir hale getirmek için Ice Age Online'da sosyal etkileşimler oldukça fazla. Arkadaşlarınızla beraber yılın en heyecanlı online macera oyunu Ice Age için hazır olun!
     
    Basın Bülteni
     
     








  • Oyunun tamamını Türkçe yapmışlar; eyvallah ama İsmi neden İngilizce yapmak zorundalar benim aklım almıyor. Tüm dublajı Türkçe yapmışlar ama bir ismi Türkçe yapmayı çok görmüşler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • joygame çocukları nasıl kandıracağını saşırdı yeter artık sömürdüğü

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • açıklamada öyle şeyler var ki bir an oyunun knight gibi bişi sandım ama 2d galiba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eğlenceli olacak gibi görünüyor
  • Sincapın durumunu şimdi çok iyi anladım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.