Şimdi Ara

Battlefield Premium 1.3 Milyon Üyeye Sahip

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Electronic Arts'ın Battlefield 3 ile birlikte kullanıma sunduğu yeni üyelik sistemi Battlefield Premium, yaptığı başarılı çıkışa devam ediyor. Servisin son üye sayısı açıklandı.
     
       Belirtilenlere göre Haziran sonunda 800 bin olarak açıklanan Battlefield Premium üye sayısı, 1.3 milyona kadar çıktı. Bu servisle birlikte Electronic Arts, Haziran ayı içerisinde Battlefield Premium'dan 37 milyon dolar kazandı
     
    Electronic Arts adına oldukça karlı bir iş.








  • şu preimum oyunun dengesini bozmaktan başka birşey yapmadı bunun yüzünden oyuna bile giresim yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • CoD'a giydirerek tribünlere oynadı, ilk dönemler istenileni verdi, asıl avına şimdi başlıyor. Tehlikenin farkında mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyToones -- 1 Ağustos 2012; 3:11:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bf3 değil de ara oyun çıkmalıydı bu oyuna bf2.5 deselerdi keşke single pek iyi değildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki Tüm Denge Bozuldu 1 Vuruşta Alan Recon Silahları Var Yani Yuh Demekten Başka Birşey Yapamıyoruz Adamlara Adamlara Bakıyoruz Ellerinde JNG ACWler Bizim Kullandığımız Silahlar Yanında Boncuk Tabancası Gibi Kalıyor.Buda Premium Almak İçin Bir Neden Doğruyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hikaye modunun çok iyi olabilme şansı varken son dönemin modası olan kıytırıktan "Press -Falanca Tuş- !!!" (sanırım script oluyor) oynanışını giydirdiler ve işin suyunu çıkardılar.

    Premium olayına gelirsek, premiumlu oyuncular resmen yürüyen tank gibi olmuşlar bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bir süre oynamamıştım geçen bir gireyim dedim bin pişman oldum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne atmosfer olarak ne de oynanabilirlik olarak BC2 kalitesinde bir oyun değil. Yetersiz yıkıma ve kötü haritalara sahip bir oyun. Birde premium diye saçma bir sistem getirdiler neymiş DLCler 2 hafta önce açılıyormuş vs vs... Biz bu DLClerden çok daha iyilerini BC2de 7 tane olarak bedavaya almıştık EA nolduda bir anda böyle paragöz oldu anlamadım iyice batırdılar BF3de. Birde 1.3 milyon insan gidip bunu alıyor şaka gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Birincisi ACW-R ve JNG-90 premium silahları değil, premium üyelere ekstradan silah verilmedi bıçak dışında. Onlar Close Quarters'ın silahları. İkincisi öyle bir anlatıyorsunizki premium alanlar sanki god mode'a geçiyor, bence hiçbir farkı yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Catimen
    01.08.2012 03:40:07
    premium aldıgın bellı oluyor :D close quarters premium içinde değilmi arkadaşım :? niye her seferınde preimumlularda göruyorum.. niye tek atan pompalı ve sniperları var.. ? fark bellı oluyor zaten.. niye 9 harita ile başladık... bedava vermelerı gereken.. 6 harıtaları var bence... öncekı serılerde 15 harıta ile başlıyorduk..en azından fps serılerden bahsederek.. cod b.o da 15 harıta vardı....oyunun dengesını gerçekten bozdu.. kd 1.62 kötu oynadıgım falan yok..sadece olanları anlatıyorum... psn:SummitTR buyrun bakın :D oyunumu takasladım.. premıumluların sayısı artınca..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Allah cezanizi vericek EA.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper1907

    Ne atmosfer olarak ne de oynanabilirlik olarak BC2 kalitesinde bir oyun değil. Yetersiz yıkıma ve kötü haritalara sahip bir oyun. Birde premium diye saçma bir sistem getirdiler neymiş DLCler 2 hafta önce açılıyormuş vs vs... Biz bu DLClerden çok daha iyilerini BC2de 7 tane olarak bedavaya almıştık EA nolduda bir anda böyle paragöz oldu anlamadım iyice batırdılar BF3de. Birde 1.3 milyon insan gidip bunu alıyor şaka gibi.

    Avatar yapmasını biliyorsun ama...
  • premium aldim ama tuzağa düştüğümün sonradan farkına vardım.bir daha premium veya elite gibi adi sistemler kullanan bir oyunu almayı düşünmüyorum.yazıklar olsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynyamayan premiuma laf atmıs bende premium var ama malesef tank gibi degilim bazen surekli geberiyorum o yuzden bence siz oyunu ogrenmeye bakın premiumu omayan arkadasım var beraber tkım oyunu oynarız adam benden basarılı
    ea dlc paralı yapıyosa sucu ne kim bedava veriyo mw3 veriyomu yada black opsta ancak kendi hatalarından bisey olursa veriyolar bedava dlc mantık istiyorum sizden mantık
  • Ağzı olan konuşmuş.Oynamayı beceremeyenler böyle bahanelerin arkasına sığınıyor,oyundaki pro. gamerlerın çoğu pre. aldı sizin gibi ezikleri sürekli öldürdüklerinden her yerde pre. b*k atıyorsunuz.
  • BF3 de tüm silahlarım açık DLC ler dahil.Oyundaki tüm silahlar birbirine eşit.Profesyonel oynayan adam en dandik silahla ezer ki dandik silah yok.O kadar silahım var hala aek 971 - m98 b kullanıyorum.

    Premiuma neden bu kadar laf attıgınızıda anlamıyorum.Kıskanmayın yeni mapleri.
  • savunucam diye bir yerlerınızı yırrttınız arkadaşım 45 rank yaptım.. oynamayı bılıyorum 1.63 kd var... boşuna yazmıyoruz heralde eşit derken...tek atan recon ve shotgun ne zaman eşit oldu .. bi asw-r çok fazla göze çarpıyor... tunc-rıdvan sen hiç konuşma.. al psn: SummitTR bak 1.63 kd var sende nekadar var :?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya lutfen sacmalamayin silahlarin gayet dengesi yerinde o sizin kotu oynayisiniz sks su tabancasi olabilirmi allahini seversen??
  • premiumlara fazladan silah verilmedi sadece acb 90 bıcagı verildi dlc yi alır yada premium olursanız sizede gelir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Silah güçlerini kıstıklarına eminim.

    870MCS ile eskiden tek atabilirken şimdi silah hiçbir b*ka yaramaz hale gelmiş.M98B ile kafadan almadığım sürece tek atışta kimseyi almam mümkün değil.Hardcore'dan bahsetmiyorum bu arada.
    Ayrıca ne zaman karşıma bir premiumlu adam çıksa mutlaka öldürmek diğerlerinden az da olsa zor oluyor.Bilmiyorum ama bence Premium userlar belirli %'lerle güçlendirilmiş bence.

    Her neyse sonuç itibariyle ne Beta'daki tadı alabiliyorum ne de oyunu ilk aldığım zamanlardaki tadı.
    B*ka sardı oyun artık suyunu çıkardılar.

    Helikopterler kağıt gibi oldu eskiden bi helikopterimiz vardı artık o da bir halta yaramıyor.Attığımız füze adam gibi isabet etmiyor.Etse bile bir b*ka yaramıyor.Sizi tek atışta düşüren tanka 14 tane füzenin tamamını boşaltın gene disabled olursa bile şükürlük.
  • iyiki almamışım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.