Şimdi Ara

Assassin's Creed III İçin Co-op Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Ubisoft, Assassin's Creed 3'te co-op olacağını müjdeledi. Co-op modunda, NPC'lerin cirit attığı haritalarda suikastçı birlikleri olarak belirli hedefleri sınırlı zaman diliminde öldürmeye çalışacaksınız. Her yok edilen hedef geri sayım süresine biraz daha zaman ekleyecek. Farklı öldürme senaryolarına göre değişik puanlar sunacak olan yapımın co-op multiplayer'ında en iyi suikastçı olduğunuzu tüm dünyaya gösterme çabası içerisinde olacaksınız.
     
        31 Ekim'de Avrupa çıkışını gerçekleştirecek olan Assassin's Creed III için yeni bir oynanış videosu da yayınlanmıştı, aşağıdan buna göz atabilirsiniz:
     








  • işte bu en güzel haber..fakat ilk önce single bir sıfırlayalım sonra co-op atarız :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beğendiğimi söyleyebilirim fakat connor'ın tepesinde çıkan beyaz yuvarlak şey pek hoşuma gitmedi ve düşmanlar yine sırayla saldırıyor ubi verdiği sözü halen tutmuş değil insanların evlerinin içinden geçme olayı güzel yardımcılarımızı çağırıp gizlenme olayı da hoşuma gitti genel hatlarıyla oyun güzel gözüküyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya assassin dediğin tek olur yine 2. oyundaki gibi ortalığı sokak savaşına çevirecekler... nerde o 1. oyun...
  • mp modlarında 2 kolla arkadaşımızla oynayabılsek çok iyi olurdu... olsun buda çok iyi gerçi benim 1 kolum var ama :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • AC:3'ün çıkış tarihi ertelenmemiş miydi?Yoksa Avrupa için hala 31 ekim mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri
    13.07.2012 14:01:46

    sokak savaşı :? ilk baştaki :? 2. oyundan zerre anlamadıgın bellı oluyor :D(çunku 2. oyu nun başında suikastçi olarak başlamadık.. zengin bankacının oğlu olarak başladık.. babamızın suikastçi oldugundan bile bi haberdik ...nasıl oynadıysan oyunu :D ) 2 . oyunda zaten tek başımızaydık... brotherhood ve revelations ta kardeşlik vardı...


    DeSolo of Turco
    13.07.2012 17:49:56

    pc için ertelendi diye biliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu Co-Op değil ki...

    Co-Op ana senaryoyu bir arkadaşınızla oynayabilme fırsatıdır. Ve AC3'te böyle bir özellik gerek konu gerek oynanış gereği mümkün değil. FEAR3, Co-oP oynanışa güzel bir örnek mesela.

    Burada anlatılan bastiçe bir Team Deatmatch türünün değiştirilmiş versiyonu. Arkada ne konu olacak ne de bir heyecan, sadece kısıtlı süre içinde belirli adamları öldüreceksiniz ve ana hikayeye hiçbir etkiniz olmayacak.

    Hayır kötü birşey demiyorum ama habere ilk geldiğim anda "nasıl oldu da yaptılar böyle bir ortama, helal olsun" heyecanıyla girerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Lütfen biraz daha dikkat edin.
  • @ stun

    Seninde benim yorumumdan birşey anlamadığın çok belli oluyor.
    Ac 2 de çevredeki tüm npc ler bizim ne kadar atletik öğemiz varsa hepsine sahiptiler. hepsi akrobat gibiydi. 1. oyunda ise yine binalara diğerleri tırmanma özelliği olsada bizden çok daha yavaşlardı.
    2. oyunda sürekli bir karkaşa vardı ve strateji geliştirme imkanı yoktu onunn yerine ortalık karışmışken adamların arkasına geçip kılıcı sokuvermekten başka birşey yapmıyorduk. oysa ilk oyundaki o gizem yalnız adam teması ne kadarda güzeldi. mesela atımızla damascus a vardığımızda tepede durup şehiri seyre dalmışken ilerledikçe yükselen minareleri ve bol güneşli şehir bizi havaya sokuyordu. hatırlarsan şehre bile rahiplerin arasında giriyorduk. !
    2. oyun benim için bir hayal kırıklığıdır. oyuna bebekliğimizle başlıyoruz pff.. zaten karakterimiz ezio gördüğüm en cıvık oyun karakteri. altair gibi muhteşem bir karizmadan sonra ezio ile oynamak bana işkence gibi gelmişti... nerde o kesik parmaklı yüzünü bile adam akıllı göremediğimiz, tepedeki kaleden emirleri alıp görevine giden adam nerde kızlarla yatıp kalkıp amca kız kardeş aile ortamında suikastçılık yapan adam ? nerde şehirler arasında tozu dumana katıp tehlikeler arasından yolculuk etmemiz nerde yemyeşil rengarenk ac 2 haritaları ?

    Ac 1 efsanedir.

    İşte bu yüzden assassin tek olmalıdır diyorum. ezio hiçbir zaman tek olmadıki... hele revo da sokaklardaki savaşı biz yönetiyorduk alla tam komedi :S bro fena değildi ama yine 1. oyunun yerini tutamazdı.




  • Birinci oyunu bir halta benzeten adamı da gördüm ya ölsem de gam yemem. Her türlü ortamda 70'in üstüne çıkamayan o vasat oyunu pek beğenmiş garibim. Oturur iki şehir arasında saatlerce at üstünde koşturursun artık. Lakin ilk oyunda başka bir halt yok. At yarışı simulasyonundan farksız.
  • BSC Misafiri
    13.07.2012 21:22:26

    :D tamam tamam sakin ol şampiyon.. şimdi aç ac 2 nin incelemesini aç puan farklarına bak.. ve erdinç iyikul ne diyor dinle.. 1. oyun tam bir hayal kırıklıgı ing altyazı desteği bile yoktu... bu heryerde her sitede böyle...

    ac 2 hikaye olarakta serinin en iyisidir .. :D ing altyazı olmadan beğendiysen.. hikayesi seni alakadar etmıyor anladıgım kadarıyla.. ki hiçbir hikaye elementını savunmana almadın :D

    çevre olarakta rönesansı çok iyi anlatır ac2 çevre çok iyidir... ilk oyundaki çevre beni baydı desem yeridir.. ezio kızlarla yatıyor demissin Altair de sütten çıkmış ak kaşık değil :D hep tek yönlü anlatıyorsun :D senin fırsatın olsa yatmayacaksın yani :D cinsellık kadar doğal birşey yok... ac 1 tutmadı diye karakter değişti zaten.. :D eğer gene altairle çıksaydı seri 2 oyunla biterdi :D

    ac 2 nin oynanışında... silah vardı.. zehir vardı.. ek olarak bunlar sana istediğin gibi öldürme yolları sunuyor.. zehir ile gardiyanları dolambaçlı yollardan atlatıp hedefe gitmek çok daha keyıflıydı.... ac2 de tek olmadıkmı .? :D ac 2 de tek olmadıysak ... ac 1dede olmadık... çunku ac1de creed teması daha yaygındı... ki bu ayıplanıcak birşey değil...
    ÇUNKU KONU ZATEN TANIPAKÇILAR VE SUIKASTÇILER ARASINDA GEÇIYOR.. HIKAYE TEK KIŞININ USTUNE DEĞIL ORTADA ZATEN BIR SAVAŞ VAR.. KARDEŞLIK 1. OYUNDADA VARDI SON OYUNDADA OLUCAK HIKAYEDEN BI HABERSIN :D YAZIK..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Acaba sadece Online olarak mı co-op modu var yoksa çevrimdışı da oynanabilecek mi? Açıkcası arkadaşlarımla yan yana suikastçılık yapmayı çok isterim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @stun

    :D:D sana yazık dostum hemde çok yazık.. Ben ilk oyunun konusunu çok iyi biliyorum emin ol. Fedailerin kalesi alamut diye bir kitap okuduysan eğer zaten konudan çok uzak kalman mümkün değil. Evet birebir olaylar aynı değil ama kitapta oyunda aynı şeyleri anlatıyor..
    Ayrıca her ne kadar Erdinç İyikul yada başka diğer bsc ekibinin yorumlarına saygı duysamda sırf onlar beğendi diye onların fikriini kendi beğenimin üzerine koyacak değilim heralde ?... aç puanlara bak demendende oyunlar hakkındaki tecrüben açıkça belli olmuş dostum :)..
    Ha birde hatırlatırım ac 2 nin türkçe yaması var dostum.. hani o senaryodan birşey anlamamışsın - yorumunu yaparken bunu göz ardı etmiş olman , ezeyim derken ezildim sözünün farklı bir örneği olmuş...
    Haa birde... yorumuna demişsinki 2. oyuna altair le çıksalardı seri biterdi demişsin... ama nedense youmunda Ezio yu altair den üstün tutan birşey göremedim ?:.. Kendisiyle çelişen bir ifade :).. ayrıca ac 2 de silahların çok büyük bir önemi yoktu. birkaç mermiden oluşan bir tabancamızı eğer 'oyunda silahlar vardı' gibi ifade edersen gülmekten başka ne yapabilirim ben bu yoruma ? :) haa dersenki silahların oluşu artımıdır ? hayır derim.. çünkü ac nin temasından çok uzatka bana göre... zehir meselesini sööylemende ayrı bir komik zira istense ac 1 dede bu olabilirdi yani oyunun temasına aykırı değildi... ac 1 in şehirleride çok iyiydi bende ac2 de gezerken çok sıkıldım onun için bu göreceli bir kavram yani diğer siteler beni alakadar etmiyor :)...




  • BSC Misafiri
    15.07.2012 12:43:46

    orjinal sürümde yama yok ''

    yanlız başınayı fazla vurguladın ...nereye yanlız başınasın :D

    puanlara bak derim.. sadece bu sitenin değil... butun sitelerin puan farklarına bakabılırsın niye... çunku genelleme olarak herkez benimle aynı fikirde ac 1 de daha ing altyazı bile yoktu bu buyuk bır eksıklık... silah ve zehir sana göre birşey ifade etmıyor olabılır ama bana göre ediyor ..ezio ' yu hayran kitlesi daha çok sevdi... niye doğumundan ölümüne kadar gördüler... çunku ... altairle herşeyin ortasında mal gibi başlamak kötü birşey.. ac1 de zehir olabılırdı .. ? ama varmıydı yoktu.. sonuçta bu ac 1 in eksısı ..

    Sence ac2 nin şehirleri kötüydü.. .bence ac1 in şehirleri kötüydü... rönesans italyasını çok iyi yansıtmıştı ac2 nin şehirleri bu senin kişisel yorumun :D

    BUTUN SITELERE BAKABILIRSIN ÇUNKU EDITORLER PUAN VERIYOR ONA GORE OYUNLAR GOTY OLUYOR ÇUNKU ONLAR PROFESYÖNEL İŞLERİ BU ... SITELER BENI ALAKADAR ETMIYOR DIYEREK YIRTAMASSIN.. KIŞISEL OLARAK SAVUNMANIN OTESINE GEÇEMIYORSUN... BUNU EN BUYUK ORNEGI BUTUN SITELERDEKI PUAN FARKLARI

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.