Şimdi Ara

Syndicate Yapımcılarının Yeni Oyunu Eşsiz Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Starbreeze CEO'su Mikael Nermark, Syndicate ve Chronicles of Riddick gibi yapımları bizlere sunan stüdyonun "eşsiz ve oyun dünyasına yeni birşeyler katacak" yapımıyla geri dönüş yapacağını duyurdu. P13 kod adlı oyunun ne türde olunduğu ise henüz bilinmiyor:
     
    "İnsanlar, oyunu açığa çıkardığımızda oldukça şaşıracak. Hangi türde olduğunu söyleyemem ama eşsiz ve yenilikçi olacak."
     
       CEO ayrıca F2P tipi oyunlara da değindi ve F2P olarak piyasaya sürülen oyunların tehliklesinden bahsetti:
     
    "Asla free-to-play oyun yapmayacağız. Çünkü böyle bir oyun yaptığınızda dışardaki tüm oyuncuları tedarik etmeniz gerekir. Bu pahalıya mâl olan ve zorlu bir iş. Bunun yerine cheap-to-play (oynaması ucuz) modelined oyunları yapmayı tercih ederiz."








  • ümitlendim lan bi an.Bi boşa çıkarın şu ümidi varya ben size napcağımı biliyorum.Yakarım ulan bu gezegeni :D !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • önce syndicate görüntü problemini düzeltsinler. Bir işi bitirmeden neymiş efendim " hiçbirşeye benzemeyecekmiş"
  • Beni niye eksi yedim lan şimdi :D ?birisi açıklasn çabuk

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedektiv99

    Beni niye eksi yedim lan şimdi :D ?birisi açıklasn çabuk


    Starbreeze hayranı çokmuş sitede sen tehdit edince adamlar eksilemiş hemen :)
  • vurulan şahıs borderlands 2 nin zero ile deus ex in görünmez olan elemanlarına benziyor biraz kafa şekliyle bu arada yenilikçi ne olabilir ki? grafik imkansız oynanış imkansız menü bi ihtimal hikaye yine imkansız (borderlands te pandora ya kadar gittik 2050 senesini gördük oyunlar da 2. dünya savaşını çook oynadık) hikayedede yenilik kalmadı tür yeni tür türetemezler ama yenilikten kasıtları rpg bir oyunu hem first person hemde third person şeklinde olabilir dicem oda olmaz kocaman skyrim var Alduin in zoruna gider oda olmaz yenilik ne kaldı ki? sensörlümü yapacaklar move gibide değil direk smart tv nin kontrolü gibi :D çok uzun oldu galiba basın eksi yi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    vurulan şahıs borderlands 2 nin zero ile deus ex in görünmez olan elemanlarına benziyor biraz kafa şekliyle bu arada yenilikçi ne olabilir ki? grafik imkansız oynanış imkansız menü bi ihtimal hikaye yine imkansız (borderlands te pandora ya kadar gittik 2050 senesini gördük oyunlar da 2. dünya savaşını çook oynadık) hikayedede yenilik kalmadı tür yeni tür türetemezler ama yenilikten kasıtları rpg bir oyunu hem first person hemde third person şeklinde olabilir dicem oda olmaz kocaman skyrim var Alduin in zoruna gider oda olmaz yenilik ne kaldı ki? sensörlümü yapacaklar move gibide değil direk smart tv nin kontrolü gibi :D çok uzun oldu galiba basın eksi yi :D



    Higgs Bozonu da imkansız, dünyanın güneş etrafında döndüğü de imkansız. Aksini iddia eden birini sokaktan, kütüphaneden ve herhangi kamuya açık alandan tedarik edebilirsiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.