Şimdi Ara

Super Smash Bros Wii U'dan Çok Karakter Beklemeyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •    Smash Bros serisinin hayat bulmasında büyük pay sahibi olan Masahiro Sakurai, Nintendo Power dergisiyle yaptığı bir söyleşide Smash Bros Wii U ve 3DS versiyonlarında muhtemelen yeni karakterler olmayacağını, miktara değil kaliteye önem verdiklerini açıkladı.
     
       Nintendo 64'de başlayan seri, ilk oyununda 12 karakter barındırıyordu. Bu rakam GameCube beraberinde 25'i buldu. Nihayetindeyse Nintendo Wii sürümünde 36 karakter arenayı paylaşmıştı.
     
       Sakurai, yapımın yeni karakterler değil yeni bir bakış açısınına sahip olduğunu dile getirdi. Yeni oyununda Namco Bandai ile ortak çalışacak olan Nintendo, 3DS - Wii U arasında etkileşimli bir oyun anlayışı ortaya koyacak.
     
     








  • çöp oyun geçiniz talha aynacı oynarsıns en bunu
  • Yerinde olmuş ne kadar çok karekter eklenirse oyun yapısı o kadar bozuluyor Gamecubeda aldığım zevki wiide alamamıştım.El konsolunda daha eğlenceli olur hele bide online varsa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri sen bu oyuna çöp oyun diyorsun ''PlayStation All-Stars Battle Royale'' için ne düşünüyorsun. Kesin harika diyorsundur sonuçta Sony yaptı. Hayır sony yapmadı Nintendo yaptı Sony taklit etti. İnanmadın mı o zaman

    İlk öncehttp://www.youtube.com/watch?v=Vsc1Hb_lXSg&feature=related bu videoyu sonrahttp://www.youtube.com/watch?v=4aVxcHTD1fY ideoyu seyret.

    Yanlış anlama bunu sadece sana demiyorum bunu tüm SONY Fanboylarına söylüyorum hani her Nintendo başlığında Nintendo'yu kötüleyip akıllarınca Sony'i yüceltenlere.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.