Şimdi Ara

Vita'ya Özel CoD Oyununun Detayları Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Dün Walmart ve Amazon sayesinde Call of Duty: Black Ops Declassified ile ilgili ilk detaylara ulaştığımızı sizlere söylemiştik. Activision tarafından onaylanmayan bu bilgiler bizleri tereddüte düşürse de, bugün yapılan bir açıklama ile beraber artık bu bilgiler resmileşmiş durumda.
     
         Yani Call of Duty: Black Ops Declassified, diğer oyunlardan farklı bir Spec Ops görevlerinden oluşan bir senaryoya ve çoklu oyunculu modlara bünyesinde yer verecek. Ayrıca PS Vita'ya özel saldırı sistemleri geliştirildiği onaylandı. Bu onay, Call of Duty: Black Ops Declassified'ın, dokunmatik özelliklerden, arka dokunmatik panelden veya hareket algılayıcı sensörlerden yararlanacağını kanıtlar nitelikte.
     
         Henüz çok az bilgiye sahip olmadığımız Call of Duty: Black Ops Declassified'ın çıkış tarihi belirsizliğini koruyor.








  • Gameplay veya SS isteriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vita hayal kırıklığı boşuna para vermeyin, dost acı söyler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skullomania

    vita hayal kırıklığı boşuna para vermeyin, dost acı söyler.


    Öyle diyorsun da sen önce gravity rush uncharted bi oyna... Cihaz daha yeni. sanane ki kimi parar verir kimi vermez sanane kardeşim senin görüşün o. başkası için değil. Sanki VİTA aldında.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • teselli olsun diye söyleyeyim bari. ilave bi batarya alırsın 1.5-2 saat daha fazla oynarsın.bu arada ben uncharted 2 yi 3 ü ps3 te oynadım bitirdim. vita daki o ezik grafikli dlc çakması uncharted i saymıyorum bile.bilip bilmeden yorum yapıyorsun. o cihaz bi kere beta o kadar çok açığı ve eksiği var ki birçok oyun firması oyunlarını vita için geliştirmeyi düşünmüyor. bu da benden sana genel kültür bilgisi olsun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skullomania

    teselli olsun diye söyleyeyim bari. ilave bi batarya alırsın 1.5-2 saat daha fazla oynarsın.bu arada ben uncharted 2 yi 3 ü ps3 te oynadım bitirdim. vita daki o ezik grafikli dlc çakması uncharted i saymıyorum bile.bilip bilmeden yorum yapıyorsun. o cihaz bi kere beta o kadar çok açığı ve eksiği var ki birçok oyun firması oyunlarını vita için geliştirmeyi düşünmüyor. bu da benden sana genel kültür bilgisi olsun


    Arkadaşa laf atmayın haklı... Çok eksiği var bataryası az gidiyor ve ürün çeşitliliği şu zamanda yeterli seviyede değil.1 yıl sonra falan bence rayına oturur vita işi : )
  • @skullomania

    Nintendo'nun oyunları bunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 3 falan gelmez zaten ancak dandik oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.