Şimdi Ara

'RE 6 İle Serinin Hayranlarını Sevindireceğiz!'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       E3 2012 sırasında yayınlanan detaylar ve videolardan dolayı, seriyi uzun zamandır takip eden hayranlar için yine birazcık hayal kırıklığı olmuştu.
      
         Bunun en büyük sebebi de serinin eski tadının kalmadığı iddialarıydı. Ancak Capcom hayranları duymuş olacak ki şöyle bir açıklamada bulundu; "E3'te yayınlanan videoda size aksiyonun nerede, nasıl olabileceğini gösterdik. Ancak lütfen bütün oyunun böyle olduğunu düşünmeyin. Resident Evil 6 ile aksiyon sırasında korku yaşayacaksınız. Bunu ancak oyunu oynadığınızda anlayabilirsiniz."
     
         Serinin uzun süreli hayranlarından biri olarak buna ben bile inanmasam da, siz ne dersiniz bilemiyorum doğrusu.








  • İnanamak gerçekten çok isterdim ama artık bitti capcom...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "Operation Raccon City" bir türlü istediğin açıyı tutturamayan kamera açıları..berbat vuruş hissi ve en önemlisi saçma neticeden atılmış bosslarla serinin helvasını yedirtmiştiler zaten..Bence hersene futbol oyunları gibi üstüste "resident evil" çıkartıp ismini kirletmesinler farklı bi isimle çıkartmaya devam edip "Resident Evil"a bi 10 sene dokunmasınlar ancak o zaman efsane geri dönebilir belki....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • e3 videosuyla öyle olmadı ama.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • inanıyorum ben operation racoon city başka bir stütyonun oyunu olduğu için rezaletti. OYUN Re4 gibi olsun üstüne birazdaha korku ekleseler süper olul.Artık şunu söylemeyin kesin yok re 3 gibi olsa arkadaşlar o kamer açılarıya 2012 oyunu mu olur.brde eskiden çok oyun yoktu her oyun güzel gelirdi o yüzden şimdi çok oyun var eskisi gibi değil diyip diyorsunuz anca
    bence Re ilk 3 oyunu rezalet beğenmiyorum.basın eksiyi beğenmiyorum işte seideki tek güzel oyun RE4

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Serinin eski hayranlarını sevindirebileceklerini sanmıyorum. Anca yeni hayranlarını sevindirebilirler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hadi oradan!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Amnesia dan ibret alın Capcom ekibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 5trex5


    delikanlı belliki yaşın genç yada re4 den sonrasını bilen casual oyunculardansın..ben sana şimdi elimden geldiğince resident evil dan bahsedeyim..önclikle o bir oyun değil şaheserdir..kimse o oyunları oynarken grafiklerine yada kamera açılarına değil,hikayeye anlatım sunumuna ilerleyişe bakarak oynardı..korku heyecan gerilim vardı ilk 3 oyunda..o kapı sesleri yada nemesisin stars değip üstüne gelmesi yada odada ilerlerken çalan müziğin sesi bunlar korkutup gererdi bizi resident evili resident evil yapan oyunun atmosferidir..sen resident evil remake oynadınmı???ben cevap vereyim kesinlikle hayır oynadım dersende yalan söylemiş olursun..reremake oynayıpta re4 harikaydı diyen bir insan daha yoktur..re4-re5 residet evil ismi altında sadece aksiyona dayalı bir oyundu..resident evil 1-2-3 ve code veronica bu oyunlar resident evildir..yıl 2012 diyorsun ama bu oyunların konuları atmosferi gibi oyun kaç tane var????konsollar gelişti teknoloji gelişti ama bir elin parmaklarını geçmiyecek derecede konuları ve atmosferi re gibi oyunlar yapıldı..şimdi burda re 1-2-3 e laf atıpta re4 re5 i savunma re serisini oynamış bilen insan bu yorumuna sadece güler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • alican88'e katılmamak elde değil. hem neydi o eskiden yapılan korku oyunları. sadece RE serisi mi. silent hill ve dino crisis nasıl unutulur. hem bir de son zamanlarda kalitesi çok düşük 3. kişi bakış açılı oyunlar yapılıyor. nerde o PSone konsulundaki Syphon Filter'in tadı nerde günümüzdeki buna benzer bi dolu çakma oyun.
  • Oyunu almamayı düşünenler varsa bak bu oyunda korkuda var videolarda göstermedik ama vallahi var, siz ilk önce satın alın korkmazsanız bizim suçumuz değil. Ama yeter ki paraları bayılın bizim gözümüz daha doymadı, çıktıktan 3-4 ay sonrada bunun zart editionını çıkartır oradan da tokatlarız, siz yeterl ki alın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eklemeden geçemiyeceğim
    'RE 6 İle Serinin Hayranlarını Sevindireceğiz!'
  • zaten böyle bir özelliği olsa e3 te gösterirlerdi. Allah aşkına oyundaki zombilerin neresinde korku unsuru var biri bana söylesin.dawn of the dead remake ve the walking dead teki zombilerden esinlenmeleri lazım bence.
  • laf olsun torba dolsun hayatları yalan bu capconun
  • Külahıma anlat derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thuthancamoun

    alican88'e katılmamak elde değil. hem neydi o eskiden yapılan korku oyunları. sadece RE serisi mi. silent hill ve dino crisis nasıl unutulur. hem bir de son zamanlarda kalitesi çok düşük 3. kişi bakış açılı oyunlar yapılıyor. nerde o PSone konsulundaki Syphon Filter'in tadı nerde günümüzdeki buna benzer bi dolu çakma oyun.

    ah be hocam dino crisis dedin kalbimden vurdun :) Allah aşkına silent hill 1-2,resident evil 1-2-3,dino crisis 1-2 gibi oyunlar şu nesilde kaç tane var?????ps1 imi zaman zaman açıp hala dino crisis 2 oynarım...

    konu resident evil iken birde havamı atayım bari :)

    'RE 6 İle Serinin Hayranlarını Sevindireceğiz!'




  • Tamam.
  • Güzel RE koleksiyonu ,Nintendo döneminde Capcoma baskı yapıp RE 2-3 içinde remake gelseydi,RE1'de remake ihtiyacı vardı ilk oyun PS1 ver.zordu ,zombileri öldürseniz dahi sürekli aynı bölgede respawn oluyorlardı ,mühimmat yetmiyordu zombilerde kaçanız diğer bölgede yakalanıyordunuz ,yeşillik ihtiyacı yeterli gelmiyordu velhasıl tıkanıp kalıyordunuz.

    NGC için hazırlanan RE:remake ile oyunu bitirmek kısmet olmuşdu .:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 12 yıl önce benden 4 yaş büyük kuzenim gece Resident Evil 1-2-3 sırayla takılırdı yazın ben de onu izlerdim hep korkarak Nemesis'in yeri ayrıdır korkularımda. Bunun dışında Dino Crisis diye bir oyun da vardı aynı şekilde onu da izlerdim korkarak. Her ne kadar fazla oynamayıp sadece izlesem de serinin ne kadar büyük bir seri olduğunu korku bakımından ne kadar kaliteli olduğunu görmüştüm. Şimdi ise sadece izleyen birisi olarak şu durumda bu oyunun köklerine dönebileceğini düşünmüyorum. Bu tür oyunların stratejisi bellidir. Bu oyun ilk önce korku unsurlarıyla adını duyurdu. Sonra yeni neslin çok sevdiği aksiyon anlamında Resident Evil 4'ü çıkardılar ve gerçekten de aksiyoncular için tuttu bu oyun ve eskiye nazaran daha çok sattı. Serinin birkaç yan oyununu da aksiyon odaklı çıkardılar onlar da çok sattı. Şimdi ise Resident Evil 5'in aksiyon olarak bu kadar çok satmasından sonra artık korkunun falan bu yapımcının gözünde bir önemi kalmadı. Şu oyunda elbet korku öğesi olacaktır ama eskiler için önemli olan serinin köklerinden kopmuş olmasıydı ve bu şekilde de köklerine mümkün değil dönemez artık...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • capcom re6 yorumu:

    "E3'te yayınlanan videoda size aksiyonun nerede, nasıl olabileceğini gösterdik. Ancak lütfen bütün oyunun böyle olduğunu düşünmeyin. Resident Evil 6 ile aksiyon sırasında korku yaşayacaksınız. Bunu ancak oyunu oynadığınızda anlayabilirsiniz."

    EA'nın ds 3 yorumu:

    "E3 sunumunda aksiyon odaklı bir gösterim yapmış olmalarının hayranlarını korkutmaması gerektiğini söyledi."

    2 yorum arasındaki 7 fark?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.