Şimdi Ara

Beyond: Two Souls'dan Yeni Oynanış Sahneleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         PlayStation 3'ün dikkat çeken özel oyunlarından biri de Quantic Dream tarafından geliştirilen Beyond: Two Souls. Heavy Rain'in ardından gelecek ve oyuncuları duygusal anlamda etkilemesi hedeflenen bu yapımın yeni oynanış videoları ortaya çıktı.
     
         Oyunun bazı sahnelerinden kesilmiş bu görüntülerde ana karakterimizin başına gelenlere tanıklık ediyoruz. Tren üzerinde ve ormanlarda geçen kovalama sahnelerinden sonra motorsiklet ile ağır yaralandığını görüyoruz. Çeşitli oynanışların karıştırıldığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     









  • Sony'nin yeni çıkacak oyunlarını Türkçe çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum ama The Last Of Us, God Of War ve Beyond: Two Souls'ın Türkçe çıkmasından başka ne isteyebilirm ki?
    Eğer bu oyunları da Sony Türkçe çıkarırsa, ben başta olmak üzere Türk oyuncularının kalbini çalacağını ve Türkiye pazarında çok büyük bir güç haline geleceğinden eminim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni değil ki bu, E3 sunumunda izlediğimiz sahneler.
  • Çıkan Türkçe oyunların Özgür Kirazcı 'nın diretmeleri sonucu olduğunu biliyoruz. Onun yerine gelen arkadaş göründüğü üzere pasif kalıyor.
    PS3 te göreceğimiz son Türkçe oyun Uncharted 3 olacak gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.