Şimdi Ara

RE: ORC Geliştiricisinde İşten Çıkartmalar Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bir süredir söylenti olarak devam eden Slant Six Games'te işten çıkartmalar, geliştiricinin Vancouver stüdyosundan yapılan açıklamayla onaylandı. GameInformer'ın raporlarına göre 96 kişinin çalıştığı Slant Six Games, 26 çalışanın işine son verdi.
     
         "Ne yazık ki stüdyomuzda, bazı geçici işten çıkartma oldu, bunu doğrulayabilirim. Bu durumun geçici olduğunu vurgulamak gerekir. Biz yeni iş imkanları için çok çalışıyoruz, bu yüzden bu olaydan etkilenen her bir kişiyi tekrar işe alabiliriz." açıklamasını yapan stüdyo, büyük bir dağıtımcıyla bir oyun girişiminde bulunduklarını ve bir tane de Strata Scavenger adında uçuş simülasyonu oyunu çıkaracaklarını belirtmiş.
     
         Resident Evil: Operation Raccoon City, oyuncu olarak bizleri üzse de, işten çıkartma gibi olaylar herkes için üzücü. En yakın zamanda stüdyonun kendisini toplamasını temenni ediyoruz.








  • Hadi ordan Geçici işten çıkartma olmuşmuş.O Çıkartılanların hepsi bu Oyunu yapan Kişiler. Bu Oyunda oldukca kötü bir Oyun, Yeterince şirkete kazanç sağlamadı bu sebepten ötürü Çalışanlar yaptıkları işte Başarılı olamadıkları için işten çıkartıldı. O çalışanları tekrar işe alacaklarını hiç zannetmiyorum.Yani Tabi Orası Türkiye değil Burdaki mantıkla kıyaslamamak gerekiyo ama benim düşüncem bu şekilde...:)
  • ne biliosunuz koca firma bi oyun yaptı die işten mi çıkaracak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.