Şimdi Ara

Arkane Studios: Bioshock'un Ertelenmesi Süper Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •    FPS'in babalarından sayılan Bioshock serisinin son oyununun geçtiğimiz günlerde ertelenmesi, hayranlarını büyük bir hayalkırıklığına uğratmıştı.
     
       Ancak görünüşe göre bu olaya sevinenler de var. Dishonored'ın yapımcısı Arkane Studios, verdikleri bir röportajda Bioshock Infınıte'nin ertelenmesinin "mükemmel" bir haber olduğunu belirtti. Bioshock yapımcılarının da çok çalıştığını ve başarılı olacaklarını dile getiren Ricardo Bare, "Tatil sezonunda çok fazla iyi oyun çıkıyor. Dolayısıyla büyük oyunlardan birinin ertelenmesi bizim işimizi kolaylaştırır" sözleriyle mutluluğunun sebebini açıkladı.
     
       Böyle bir açıklamanın etik açıdan doğru olup olmadığı tartışılır. Ancak böylesine büyük beklentileri olan bir oyunun, Bioshock'tan bu derece çekinmesi kafada soru işaretleri bırakıyor. Tabii bu aşamada karar siz oyunculara kalıyor.








  • Bence sözler çok olumlu. Ben aynı temayı(SteamPunk) işleyen efsanevi bir seriye saygı duydukları anlamını çıkarttım buradan. EA veya Act. gibi rakiplerini yok saysalardı, oldukları yerde sayacaklardı. 2 oyunu da merakla bekliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konuyla fazla ilgisi yok ama bencede bazi oyunlar ertelensin hepsi bir birine cok yakin tarihde cikiyor hangisi alacagiz be kardesim .. birde benim gibi oyunu orjinal alan ve konsol kullananlar yandi oyunlar konsollarda cok daha pahali bi takas var iste ama onun icinde para lazim ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben de olsam ben de sevinirdim açıkçası.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fps nin babası derken ? 2007 de çıkmış bir oyun mu fps nin babası ? sözünüzden kastınız system shock sa eğer belirtmeniz gerekirdi diye düşünüyorum insanlar yanlış anlayabilir.
  • Çekinme ile alakası yok.Adamlar yeni bir oyun deniyorlar ve bunun getirdiği pek çok risk var.Bioshock ise isim yapmış büyük bir fan kitlesine sahip.ve aynı anda piyasa çıkmaları satışlara yansıyacaktır elbet.Adam bunu dile getirmiş.Ayrıca dishonoredin türe pek çok yenilik getiriceğine inanıyorum.
  • Sen de kimsin Arkane? Büyü de gel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sen de kimsin Arkane? Büyü de gel.

    Arkane Studios Bioshock 2 nin yapımında bulunmuş bir sütüdyodur muhtemelen bu açıklamayı eski iş arkadaşlarına iltifatta bulumak için yapmış olabilir. Gerçektende çok hoş bir davranış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.