Şimdi Ara

Sucker Punch Yeni Projesine Odaklanmış Durumda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      inFamous serisiyle birlikte geniş kitlelere ulaşan Sucker Punch, yeni projesi için kollarını sıvamış gözüküyor. Twitter üzerinden gelen açıklamayla birlikte bu durum onaylandı.
     
         Firmanın resmi Twitter adresi üzerinden gelen açıklama şu şekilde, "Evet, şuan için bir sonraki projemize odaklanmış durumdayız fakat şimdilik duyurulması gereken birşey yok. Bu arada, inFamous 2 PSN Plus üyelerine ücretsiz olarak sunuluyor!" Duyuru için bir süre beklememiz gerekecek.
     








  • inFamous 2 Türkçe çıkan nadir oyunlardan biri. Bunu PC platformuna da eklemeleri gerekiyor. Konsol oynayanlara lafım yok ama PC oyuncularınında sayısı bir hayli fazla.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sucker Punch firması, ilk olarak 1997 yılında "Rocket: Robot on Wheels" adlı Nintendo 64 oyunuyla sektöre giriş yapmış ardından 2002-2005 yılları arasında PlayStation 2 platformu için yaptıkları "Sly Cooper" serisiyle adlarının duyulmasını sağlamış ve 2009-2011 yılları arasında PlayStation 3 için yaptıkları "İnFamous" serisiyle de geniş kitlere ulaşmış ve video oyun sektöründe sağlam bir yer edinmiş olup bağımsız takıldıktan sonra Ağustos 2011 yılından itibaren Sony Competer Entertainment'a bağlanmışlardır. Bakalım Sucker Punch firması karşımıza nasıl bir projeyle gelecek? Merakla bekliyoruz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.