Şimdi Ara

Turkcell Gencaverin benim ve GencPlus karşısındaki mağlubiyeti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bildiğiniz üzere Gencplus ve Gençtarifenin artık bir cazibesi kalmadı. ilk 10 sn si ücretli oldu. 2 saat bedavası kaldırıldı. Noldu? Heryöne 5 dk 50 krş. oldu.

    Bende Gencaver'ime sorular sordum ve aldığım yanıtlar aşağıdaki gibidir. Yorum sizin...

    BEN: Gençplusta ilk 10 sn. ücretsizdi 10 krş. oldu Şimdide 30 TL yüklemeye 2 saat bedava kalkıyor. Bu tarifeyi değilde turkcelli bırakmamızımı istiyorsunuz?

    Gencaver: Slm, zaman zaman tarife ve kampanyalarda güncellemeler olabiliyor. Böyle düşünmene üzüldüm :( Haziran itibariyle 2 saat bedava devam etmeyecek ama tarifenin farklı faydaları olacaktır. 0532 757 2222'den tarife ve kampanyaları takip edebilirsin. Kib.

    BEN: Genco haziranda itibaren gençplus tarifesini neden kullanacağıma dair bir teklifin varmı? Yoksa aveanın 19 luk tarifesine geçicem.

    Gencaver: Slm, GENCNAR yazıp 2222 mesaj gönderirsen 20 TL karşılığında her yöne 30 gün boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğin 100 TL alabilrsin. Detay içinwww.turkcell.com.tr yi ziyaret edebilirsin.

    BEN: Aveada 19 tl ye 500 dk heryöne konuşma + her yöne 1000 sms + 1 GB internet var. Gencnar bu paketin yanından geçmiyor...

    Gencaver: Turkcellinde bir çok avantajı ve kampanyası var. Detaylı inceleme için ücretsiz olarak 05327572222 Turkcell tarife ve Kampanya destek hattını arayabilir ya dawww.turkcell.com.tr yi ziyaret edebilirsin.

    BEN: Sence Gençplusmı daha iyi yoksa Gençtarifemi? Gençplus a büyük umutlarla geçtim ama bütün özelliklerini iptal ettiniz. 2 saat bedava bitiyor. Ne yapalım?

    Gencaver: 2 saat hediyesi bitiyor ama daha avantajlı teklifler hazırlanıyor beklemelisin :)

    BEN: Gencplustaki 2 saat bedava kampanyasına alternatif ne yapıldı acaba?

    Gencaver: ---------------- (Beyin felci geçirdi - Cevap Yok :D)

    BEN: Süper tarife ile genç plus tarifesi arasında 1 tane fark gösterebilirmisin? Nerede gençliğin gücü? Cebindemi?

    Gencaver: Selam; Süper tarife ile genç plus tarifesinin arasındaki farkımı öğrenmek istiyorsun. Hoşçakal.

    (Ben buradaki Hoşçakal kelimesini anlamadım :D )

    BEN: Gençplusta uygulanan ücretler süper tarifesinde mevcut. Yani gencplusın kampanyalarını bitirdiniz geriye bildiğin standart tarife çıktı. Ne bedava konuşma var nede başka birşey. Gençtarife bile gençplustan daha iyi olmaya başladı. Ama nafile ondada ücretsiz birşey kalmadı... gençliğe ihanet oldu. Saolun...

    Gencaver: Süper tarifede 30 TL yüklediğin her yöne 5 dakikası 0.50 krş'a konuşabilirsin Turkcell yönenüne bir sınır yok diğer operatör ve sabit hatlarla 300 dakika sınırı var. Gençplus tarifesinde 30 TL'ye sınırsız her yöne 5 dakikası 0.50 krş. konuşabilirsin. Hoşçakal

    BEN: Bumudur yani gençliğin gücü? Hattımı taşımada yardımcı olabilirmisin?

    Gencaver: Burdan işlem yapamıyoruz maalesef.


    Evet arkadaşlar, 4362 Gencaver (Benim kankam Genco yani) servisinden aldığım yanıtlar...

    Genctarife ve GençPlus taki arkadaşlar lütfen 4362 den gencoyu soru yağmuruna tutunda geçen ay tarife temsilcisi Tarık'ın boş işler müdürlüğünemi geldiğini merak ettiğinizi öğrenmeye çalışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.