Şimdi Ara

Infinity Ward, Unreal Engine'e Geçiş Yapabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Call of Duty serisinin son oyunlarındaki en büyük sorunu, kullandığı oyun motoru oldu. Call of Duty 2 için üretilen IW Engine, hâla daha Call of Duty serisinin temellerini oluşturuyor. Çoğu oyuncu, Infinity Ward ekibinin yeni oyun motoruna geçiş yapma vaktinin geldiğini düşünüyor. Galiba yeni nesille birlikte en nihayetinde bu olay gerçekleşecek.
     
          Resmi Xbox dergisinin internet sitesinde yer alan bir haberde, Infinity Ward'ın yeni nesil serisi adına verdiği bir iş ilanında yeni bir oyun motoru görülmüş. Şuan Activision'un sitesinden kaldırılan iş ilanında Infinity Ward, teknik animatör de aramış ve gereklilik kısmına, "Unreal Engine gibi üçüncü parti oyun motorlarına yatkın olmak." maddesini eklemiş.
     
         Infinity Ward'ın yeni oyunu için verdiği iş ilanları sadece bunlarla sınırlı değil. Xbox dergisinin keşfettiği diğer iş ilanlarında Infinity Ward, patlamaya ve Battlefield tarzı yıkıma özen gösterecek yeni grafik tasarımcıları arıyor. İş ilanında bu tasarımcıların yoğunlaşacakları çevre olarak vahşi hayat, yabani hayat gösteriliyor.
     
         Firmanın verdiği iş ilanlarıyla birlikte yeni oyunun neye benzeyeceği de yavaş yavaş çıkmaya başlıyor gibi. Düşüncelerinizi merakla bekliyoruz!
     








  • IW engine ayrıca quake tabanlı bir grafik motoru ki unreal engineye geçebilirlerde ama geçmediklerini düşünün ellerindeki iw motorunu unreal engine gibi yapabilirlerse ?. sonuçta o grafik motorunun arayüzüde unreal engineye benziyor hadi adam akıllı cod bekliyoruz artık senaryoları toparlayın. en sevdiğim senaryo cod 4 de idi. daha iyisini yapıcaklarına inanıyorum. batan bi seriyi kurtarıcaklar. ama bu sözleri treyarch a söylemiyorum :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mw 3 ün multisi ve grafikleri berbatı bence doğru bir karar olur haydi hayırlısı en sonunda kaybetikleri doğru yolu bulacak gibiler..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gecsede tek duze grafiklerden kurtulsak cod4 ile mw3 arasinda en ufak bi ayrim dahi yok...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence kendine özgü motor üretmesi daha iyi olur şirketin motorları şirket tarafından geliştirilebilir oluor bu yüzden daha iyi oluor 4A games de böyle demişti.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cryengine 3 lisansı alıp kullanmak varken UE 4 niye.
  • Bu motor alırlar artık allah bilir 10 sene nesil bitene kadar kullanırlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • görmek istiyeceğim son şey battlefield'a benziyen bir cod olur heralde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Unreal motoru COD'a uymayabilir. Çünkü onun renkleri çok canlı. COD için frostbite çok daha uygun ama onu kullanmazlar rakip firmanın motoru diye. Tembelliklerinden yeni motor bile yazmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Mayıs 2012; 12:48:09 >
  • hala ordan burdan hazır motorla oyun yapmaya kalkıyorlar tembelliğin bu kadarı.doğa,vahşi yaşam vs dediklerine göre crysis 1 tarzı bir şey geliştirmek istiyor olabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.