Şimdi Ara

'Diablo 3'te Hacklenenlerin Sayısı Çok Çok Az'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Çıkışıyla birlikte PC platformundaki satış rekorlarını alt üst eden Diablo 3'ü kötü bir sürpriz de karşılamıştı. Belirtilenlere göre Diablo 3'teki Battle.net'e bağlı olan bazı hesaplar hack girişimine maruz kalmıştı. Bu durumla ilgili açıklama en nihayetinde yapıldı.
     
         Şuan için ne Diablo 3'ün, ne de Battle.net sunucularının herhangi bir tehlike altında olmadığını söyleyen Blizzard yetkilileri, "Müşteri temsilcilerimize hacklenme sorunuyla birlikte başvuranların sayısı sanılandan çok çok az." açıklamasını yaptı.
     
         Ayrıca forumlarda açıklama yapan topluluk yöneticisi Nethaera, hacklenen kullanıcılarının hiçbirinin Battle.net Authenticator ve Battle.net Mobile Authenticator kullanmadığını ve şimdiye kadar bunları kullanan oyuncuların %100'lük bir oranla hack tehlikesi yaşamadığını ekledi. Yani yapılan açıklamalarda Blizzard bir anlamda, "Biz kullanıcıların güvenliği için tercihleri sunuyoruz, gerisi size kalmış." demeye getiriyor gibi.
     








  • Artık oynadık bitirdik ve bir zahmet reklamları kaldırın!Altda ustde ortada ekranda köşelerde tam 7 tane diablo reklamı var!Sitenin ismini diablo 3 olarak değiştirseniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    Artık oynadık bitirdik ve bir zahmet reklamları kaldırın!Altda ustde ortada ekranda köşelerde tam 7 tane diablo reklamı var!Sitenin ismini diablo 3 olarak değiştirseniz.


    sitenin inceleme yapmasını fln istiyosan reklamlara katlanıcan bu site tuvaletten para çıkartmıyo büyük abdest yaparak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kafasına göre mi kaldırsın BSC reklamları? Sözleşmeleri ne zaman biterse o zaman kaldırırlar. Sonuçta alan razı, satan razı. Sana ne oluyor :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence doğru söylüyorlar çünki ben diablo 3'ü aldığımdan ve oynadığımdan beri Mobile Authenticator kullanıyorum ve çok kolay çalışıyo herkeze öneriyorum fakat kırk liralık olanıyla ne farkı varki mobili ucuz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cino48

    bence doğru söylüyorlar çünki ben diablo 3'ü aldığımdan ve oynadığımdan beri Mobile Authenticator kullanıyorum ve çok kolay çalışıyo herkeze öneriyorum fakat kırk liralık olanıyla ne farkı varki mobili ucuz?

    uzuz derken üzretsiz!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.