Şimdi Ara

Diablo 3 Satışına Şeytan Karıştı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Diablo 3 için günleri bırakıp, saatleri saymaya başladığımız şu günlerde ülkemizdeki ön sipariş satışları için üzücü bir haber ile karşılaştık. Oyunun ülkemizdeki dağıtımını yapan Aral Games'in siparişlerinde anlaşılan büyük bir karışıklık yaşanıyor.
     
         Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Aral Games'in yaptığı "81 ilde, 81 Collector's Edition" kampanyasına yer http://vermiştik. Bu kampanya ile birlikte firma 9 Mayıs itibari ile her ile bir CE siparişi başlatmıştı.
     
         Milliyet'in haberine göre kampanyanın belirtilen bir saat sonra başlamasının yanı sıra, kullanıcıların kredi kartlarından ürün bedelleri çekilirken, işlemin tamamlandığına dair herhangi bir mesaj gelmiyor. Bunun üzerine kimi kullanıcılar tekrar tekrar oyunu satın almayı denediler. Bu karmaşa sonrasında Aral İthalat'ın online mağazası kapandı ve kredi kartlarını kontrol eden kullanıcıları kötü bir sürpriz karşıladı.
     
         Gelen bilgilere göre oyunu tekrar tekrar almayı deneyen oyuncuların kartından bu bedel, tıpkı işlemde olduğu gibi tekrar tekrar alındı. Firmanın Facebook sayfasından şikayetlerini dile getiren kullanıcılar arasında bu işlemi farklı kartlar ile deneyenler de ortaya çıkmış. Anlaşılan sistemin düzgün çalışmaması ve onay aşamasının gerçekleşmemesi üzerine büyük bir karmaşa yaşanmış durumda.
     
         Durum ile ilgili resmi açıklama ise akşam saatlerinde yapılacak.
     








  • Aral işi eline yüzüne bulaştırmış pek şaşırmadım
  • Üzücü bir durum.Satın almaya çalışanların yerinde olmak istemezdim.Umarım paralarını biran önce geri alırlar.
  • Ön yargılı olmak istemezdim ama Türkiye de promosyon işi yürümüyor arkadaş.
  • En başından beri böyle bir şey olacağı belliydi. Esas bomba 14/15 Mayıs gecesi yaşanacak Ozaman oyun alacakların Allah yardımcısı olsun. Ayrıca Türkiye'ye hızlıca bir iki firmanın girmesi şart artık...
  • Bende mağdurum. 2 kere çekildi ama halen geri yatırılmadı. Bakalım neler olacak? Yazık oluyor Türkiyedeki oyun sektörüne.Sonra niye oyunları yurtdışından alıyorsun diye soruyorlar? Alın arkadaşım size cevap. The hut yada başka sitelerden size belli nedenlerden dolayı gelmeyen oyunun para iadesi anında yapılıyor ama Aral....?!? Zaten gözümde hiç değeri yoktu iyice bitti. Bu sektörden çekilmesi lazım kendilerinin. Başaramıyorlar :(
  • Aral bütün siparişleri iptal etmiş, daha sonra başka bir etkinlik yapıp tekrar düzenleyecekmiş.Paranızla rezil olmak istiyorsanız Aral'ın facebook sayfasını takip edebilirsin.
  • Ne demişler? "Acele işe şeytan karışır."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

    Aral bütün siparişleri iptal etmiş, daha sonra başka bir etkinlik yapıp tekrar düzenleyecekmiş.Paranızla rezil olmak istiyorsanız Aral'ın facebook sayfasını takip edebilirsin.


    Daha ne etkinliği yapacaklar kanka. Kaç gün kaldı sanki? Paramızla rezil olan bizler hakkımızı alamıyoruz. Böyle sistemmi olur? ben nasıl tekrar aral'a güvenip sipariş vereyim? Bu işi yapamıyorsan bırakacaksın. Son saniyede tüm üyelikleri sildiler database den ve sonra yeni site kurup oradan bize alışveriş yaptırdılar...eee sonuç "REZİLLİK"
  • 14/15 mayıs gidip oyunu almayı planlıyordum da anlaşılan bu şekil tuhaf süprizlere hazırlıklı gitmekte fayda var
  • Orjinal oyunlarını DnR gibi vs mağazalarda 200tl'lere satan, bandrolsüz getirdiği oyunlarıda kutu, kitapçık ve oyun cd'si olmak üzere 3 parça halinde bandrolsüz büyük gg satıcılarına arka kapıdan satan şerefsiz bir firma.
  • Aral Eğer bugün paralarımızı iade etmez ise işte ozaman sıkıntı çok büyük olacaktır. En azından Benim İçin
  • Mağdur olanlara öncelikle geçmiş olsun.Bu tür durumlar ne yazık ki yaşanabiliyor ancak bunun çözülmesidir önemli olan.Kimse maddi bir kayıp yaşamadan sorun düzelir umarım.
  • yok arkadaş bizim ülkemizde bir tane doğru durust iş yapacak kurum yok. Yazıklar olsun. 14 mayıs''ta gece satışına gidecekler bence bir daha düşünsünler.
  • Aslında toplanıp Blizzard a şikayet edicen . Böle firmalara vermesinler distribütörlük filan ya...
  • gece satışında çıkacak rezillikleri şimdiden görür gibi oldum. CE almayacak arkadaşlar hiç gelmesinler bence. CE almayacak olsaydım bende gitmezdim temiz temiz alırdım başka yerden. rezillik çıkacağını bile bile mecbur gidicez şimdi.
  • Ben olsam mahkemeye verirdim.
  • Aralgame Facebook sayfası üzerinden konuyla ilgili açıkalama yapmıştır;
    Saat 18:00 itibariyle bütün Diablo 3 CE ön siparişlerin iptali ve kredi kartı iadeleri tamamlanmıştır. Elimizde olmayan teknik nedenlerden dolayı kampanya gerçekleşmediği için, ilgi gösteren bütün oyun severlerden özür dileriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail vilehand

    gece satışında çıkacak rezillikleri şimdiden görür gibi oldum. CE almayacak arkadaşlar hiç gelmesinler bence. CE almayacak olsaydım bende gitmezdim temiz temiz alırdım başka yerden. rezillik çıkacağını bile bile mecbur gidicez şimdi.


    şimdi kime vericen diycem ama zaten öyle büyük bi işte söz konusu değil sadece bir ilde gece satışı yapıcaklar en azından bişi yapamıyosun yapıcagı geceyi sacmalamıycak küçük bi firma alsa daha iyi olurdu
  • 3. dünya ülkesiyiz diye bu kadar da şamaroğlan yapılmaz ki ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.