Şimdi Ara

FIFA 13'ten Yepyeni Özellikler + İlk Görseller!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
15.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •    Futbol oyunu müdavimlerinin yakından takip ettiği FIFA serisinde 13. perde! FIFA 13'ün ana yapımcılarından David Rutter, FIFA 13 ile ilgili çok önemli bilgiler verirken yeni ekran görüntüleri de bu mühim detaylarla birlikte geldi.
     
        Rutter FIFA 13 ile birlikte 5 büyük yeniliğe gidileceğini duyurdu. Bu 5 yenilik; First Touch Control, Player Impact, Complete Dribble, Tactical Free-Kicks ve Attacking AI olarak tanıtıldı.
     
    * First Touch Control (İlk dokunuş kontrolü): FIFA 13'te yapılması istenen ilk şeylerin başında daha gerçekçi top kontrolünün sağlanması geliyor. Artık top kontrolü eskisinden daha zor ve karmaşık bir yapıya bürünecek. Top kontrolünü sağlamak, topun geliş hızına, yüksekliğine, oyuncunuzun tekniksel becerilerine göre farklılık gösterecek.
     
    * Player Impact (Oyuncu darbesi): FIFA 12 ile birlikte spor oyunlarına yeni bir renk katan "Impact Engine" yani darbe motoru da bu sene daha da geliştiriliyor. Artık çarpışma ve ikili mücadele animasyonları çok daha gerçekçi olacak ve Rutter'ın dediğine göre Youtube'da da karşılaştığınız komik oyuncu öpüşmeleri gibi videolara elveda diyeceksiniz. FIFA 13'te çok daha optimize bir "darbe motoru" bizleri bekliyor olacak. Ayrıca üst vücut bölgesine özel yeni darbe değerleri de eklenecek.
     
    * Complete Dribble (Tamamlanmış Depar): FIFA 12'de yönünüzü değiştirdiğiniz gibi hemen depar (dribble) atabiliyordunuz. FIFA 13'te bu çok daha zor olacak.
     
    * Tactical Free Kicks (Taktiksel Serbest Vuruşlar): Serbest vuruşlarda yepyeni bir sistem geliyor. Artık serbest vuruş anlarında 3 oyuncuya kadar topun etrafında toplanabileceksiniz. Topa vurur gibi yaparak topun üzerinden atlayıp şut şansını diğer oyunculara bırakabileceksiniz veya buna benzer çeşitli serbest vuruş taktikleri sizlere verilecek.
     
    * Attacking Artificial Intelligence (Hücum Yapay Zekası): Son olarak artık ofansif anlamda yapay zeka büyük bir gelişme gösterecek. CPU tarafından kontrol edilen oyuncular kendilerine daha iyi koşu rotaları çizebilecek ve sizin pas verebileceğiniz noktaları daha iyi süzebilecekler. Hücum oyuncuları defans çizgisine dikkat edecek ve buna göre pas verme ihtimallerinizi gözden geçirecekler.
     
        EA Sports, görünüşe göre boş durmuyor. Bunlar gerçekten kulağa hoş gelen yenilikler. Bakalım PES 2013'ün yanıtı ne zaman gelecek? FIFA 13 için şimdilik bir çıkış tarihi yok, fakat her zaman olduğu gibi sonbahar aylarında raflardaki yerini alacaktır. Unutmadan, yeni ekran görüntülerine de aşağıda:
     








  • PES 2013'ün yanıtı ne zaman gelecek?

    yakında gelir pes eski pes değil :)
  • Şunu söylemeliyim grafiklerin FIFA 12'den farkını göremedim açıkçası. Geçen sene FIFA 12'yi almıştım ama beğenmemiştim bana PES 2012 daha güzel gelmişti bu sene bakalım hangisi daha iyi olacak.
  • en güzel pes2010 fifa cırt
  • Fifa 13 akar.
  • inş dedikleri gibi olur
  • Adamlar her sene yenlik yapmaya çalışıyo ve yapıyolar diğer taraftan pes fifayı geçmek için bişeler yapıyım derken daha beter ediyolar oyunu. Pes in yapması gereken şey YENİLİK .
  • ben pes taraftarıydım ps3 e gittik arkadaşlarla bide fifa 12 yi oynayalım dedik merak ettim açmamla kapamam bir oldu bunun neyini seviyosunuz arkadaş gördüğüm en kötü oyun hele kontrol tam bi facia yok impact engine mişte öyleymişte bırakın bu işleri
  • FIFA bomba gibi geliyor.
  • Hakem modu yine hayal galiba.Birde fifa forumlarındaki istekleri değerlendireceğiz diyorlardı
  • Gecen sene de Impact Engine cok etkili konusuyorlardi bakalim bu sefer de Player Impact icin ayni soylentileri duyacagiz gibi , ama ben Fifa cephesinde bu konu ve diger eksiler ile ilgili buyuk gelismeler olacagini umuyorum insAllah yanilmam.
  • FORZA FIFA ! ARTIK DEVİR GERÇEKÇİLİK DEVRİ KÜTÜKLÜK DEĞİL...
  • ".....komik oyuncu öpüşmeleri gibi videolara elveda diyeceksiniz."

    Oyunun en sevdiğim yanı gitmiş :)
  • Anlaşılan oyun 12'ye göre daha da ağır bir yapıya sahip olacak. Gerçekçi bir futbol simülasyonu için ufak adımlar.
  • Pesçiler gidin ODUN pesinizi oynayın hadi bakalım.Fifa 13 yine bu sene olduğu gibi satış rekoru kıracak. Adamlar her sene daha güzel işler yapıyor ve herşeyin üstüne koyuyor.Pesçiler anca japonlarla beraber lisansız takımlar ile maç yaparlar!
  • zaten zordu iyice zorlaştırmışlar. şu hakem kararlarına da bir el atsınlar. biz dokununca faul, rakip oyuncu ağzımızı yüzümüzü dağıtıyor bir şey yok. ya da hakeme dalma olsun.
  • Beyler yorumlardan bazıları tüylerimi diken diken etti gerçekten sene olmuş 2012 halen mi PES daha iyi diyebiliyorsunuz hiç utanmadan?
    Ben en son pes 2010 oynamıştım Pes 2011 - Fifaya göre goal 2 idi 12'ye girmiyorum bile.
    Adamlar aşmış bizim yapmamız gereken tek şey keyfini cikarip oynamak
  • Bu grafik oyuna 2014e kadar idare eder 2014e kadar oynanışa bakılsa iyi olur oyunun oynanışı süper ama bunu mükemmel yapabilir fifa,become a legend gibi bir modda eklese tadından yenmez bu grafiklerden memnunum
  • FIFA 12'ye doyamıyor insan, FIFA 13'ün ilk özellikleri de şimdiden meraklandırdı, FIFA'ya güvenim tam gerçekten
  • Grafik ve Oynanabilirlik gerçekten çok iyi zaten. Yapmaları gereken geliştirilmiş ve daha iyi oyun modları. Menajer modda köklü değişiklikler yapılmalı. Daha derin bir menajer mod olması lazım bence. Oyuncu olma modu malum oyundaki kadar da iyi değil ayrıca. Diyeceğim o ki artık biraz da bu özeni oyun modlarına göstermeliler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.