Şimdi Ara

Inazuma Eleven'ın MMO-RPG'sini İster Miydiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Level-5'in futbol-rpg oyunu Inazuma Eleven özellikle Japonya'da çok büyük ilgi görüyor. 2011 yılında serinin ilk oyunu DS için Avrupa ve Amerika'da da piyasaya çıkmıştı, ama buralarda Japonya'daki kadar ilgi görmedi.
     
         Şimdi Level-5 serinin kaderini değiştirmek için bir adım atıyor gibi görünüyor. Firmanın patronu Akihiro Hino, Twitter hesabından takipçilerine şu soruyu sordu "Eğer Inazuma Eleven'ın MMO-RPG oyunu olsaydı, oynamak ister miydiniz?"

         Dragon Quest'ten sonra Inazuma Eleven de MMO-RPG olursa herhalde çok da şaşırmayız; çünkü herkes MMO dünyasında büyük paraların döndüğünün farkında.









  • level-5 gerçekten mükemmel işler çıkartıyor ama burada bahsedildiği gibi bunu görebilen insan çok az. fakat bahsi geçen iki oyunun da mmorpg olmaması gerekirdi bence. skyrim'in online olma durumuyla dragon quest'in bu durumu aynı ve buna doğal olarak karşı çıkan insan da çok. çünkü mükemmel yapısı tamamen değişiyor hatta bozuluyor. inazuma eleven'ın battle kısmını daha oynanabilir bir hale getirip 3ds için piyasaya sürseler önce japonlar sonra bizim gibiler bayılır diye düşünüyorum, ya da çok dar görüşlüyüm. bilmiyorum.
  • kesinlik inazuma elevenı ısterdim cok baba oyun yaw animesi hele hiç söylemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.