Şimdi Ara

Crytek: 'Crysis 3, PC'lerinizi Zorlayacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Görünüşe göre Crysis 3'ü rahat rahat oynayabilmemiz için çok yüksek donanımlı PC'lere ihtiyacımız olacak.
     
         Crytek'in yaptığı açıklamaya göre, Cysis 3 odanızda bulunan o müthiş donanımlı bilgisayarlarınızın her zerresine kadar yararlanacak. Crytek'in Kreatif Direktörü Rasmus Højengaard şöyle diyor; "Crysis 3'ün görsel efektlerini tam anlamıyla görebilmek için çok gelişmiş donanımlı bir PC'ye ihtiyacınız olacak. PC oyuncuları, Crysis'in sadece PC için çıkmasını istiyorlar değil mi? İlk oyunu düşünecek olursanız bunu neden istedikleri gayet açık. Şunu söylemeliyim ki, Crysis 3 ile birlikte görsel efektlerin limitini zorluyoruz. Tabii eğer çok çok donanımlı bir bilgisayarınız da yoksa, oyun yine de harika görünecektir."
     
         








  • Het türlü güzel grafik XD.
  • desenize cebimiz yine yırtılıcak :(
  • eğer o kadar zorlamayı hakedecek grafik kalitesi görürsek varsın zorlasın, teknoloji gelişsin. gtx680,gtx690, hd7970 alan kişi iyi ki bu kartı almışım diyebilsin, ama metro2033 gibi saçma sapan şekilde, haketmediği şekilde kasmasın sistemi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rodri

    eğer o kadar zorlamayı hakedecek grafik kalitesi görürsek varsın zorlasın, teknoloji gelişsin. gtx680,gtx690, hd7970 alan kişi iyi ki bu kartı almışım diyebilsin, ama metro2033 gibi saçma sapan şekilde, haketmediği şekilde kasmasın sistemi.

    Ne alaka Metronun grafikleri çok güzeldi???
    Bir Crysis değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

    quote:

    Orijinalden alıntı: rodri

    eğer o kadar zorlamayı hakedecek grafik kalitesi görürsek varsın zorlasın, teknoloji gelişsin. gtx680,gtx690, hd7970 alan kişi iyi ki bu kartı almışım diyebilsin, ama metro2033 gibi saçma sapan şekilde, haketmediği şekilde kasmasın sistemi.

    Ne alaka Metronun grafikleri çok güzeldi???
    Bir Crysis değil.

    metronun grafiği kötü değil ama o kadar kasacak birşey de yok.
  • Tahminen 16 gb ram 8 gb ekran kartı.hdd de en az 1 tb.
  • Malun acilis ekrarininda nvidia ve intel logololari olucak sponsor yani bu firmalarin en ust duzeydeki urunlerini sattirmasi gerekicek.
  • GTX 680 16GB RAM İ7 İşlemci Önerilen Sistem Olur Ozaman :)
  • Asıl merak ettiğim konu konsollarda nasıl olucak ve aradaki fark nasıl olucak.
  • firmaların oyunları yeni nesil kartlara yönelik yapmaları normal bir şey ama beni kıl olduğum durum mesela 6970 ayarındaki kartlar için kaç tane hakkını veren oyun yapıldı da yeni nesil kartlara oyun yapıyorlar milyarlık kart alıyorsun son ayarlarda oynamak için 1 sene veya biraz daha fazla zaman içinde bu kart en üst seviyede zorlanacak diyorlar hadi gaza geldin yeni kart aldın psu yetmedi üstüne birde psu bu döngüyü firmalar dahada hızlandırma peşinde oyunların fiyatı da ortada sürekli firmaları zengin ediyoruz ya oyuncuyu düşünen kim var ya her firma yenisini iyisini istiyor biri diyor mu acaba biraz makul fiyatlara yapsak oyuncuları zor duruma düşürmesek diye nasıl olsa alan var diye sürekli oyuncuları kitliyor firmalar bunun sonu nereye gider bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rodri

    metronun grafiği kötü değil ama o kadar kasacak birşey de yok.


    Tesellation kullanıp da kastırmayan bir oyun görmedim henüz
  • Çare konsollarda !
  • Tamam grafik de yapsınlar ama oynanışı da biraz değiştirseler oyun biraz daha eğlenceli olacak
  • Crynet

    GTX 680 16GB RAM İ7 İşlemci Önerilen Sistem Olur Ozaman :)

    demişşin bu bence minimum olur :)))))))

    önerilen gtc690 slı ..32 gb ram 128 ssd i7 3960x bence önerilen böyle olur :):):)

    insanları anyamıyorum ilk crysis çıktığında grafikler mütiş ama kaldıran pc yok diye grafiklerden isyan ettiler ..crytek bunun üzerie crysis 2 kırpık piyasaya sürdüler şimdide grafikler kötü diyorlar insanları anlamak çok zor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çare konsollarda !


    Çare konsollardaymış peh sanki konsollarda ultra ayarda falan olacakta böyle diyorsun giriş seviyesi pc bile bu oyunu konsoldan çok daha iyi kalitede oynatacaktır.
  • abi yeni nesil kart almak artık şart oldu adamlar ona zorluyor hele bide windows 8 cıktıgında ortalıgı görün o zaman
  • ya oyun oynamak istiyosak en güzeli sağlam bi 3binliralık masaüstü toplamak lazım. şöyle intelin 2600k nvidianın gtx 580, ssd disk falan sağlam akıcı bi monitör vs şart ya para olsada toplasak ah ah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradoks!

    firmaların oyunları yeni nesil kartlara yönelik yapmaları normal bir şey ama beni kıl olduğum durum mesela 6970 ayarındaki kartlar için kaç tane hakkını veren oyun yapıldı da yeni nesil kartlara oyun yapıyorlar milyarlık kart alıyorsun son ayarlarda oynamak için 1 sene veya biraz daha fazla zaman içinde bu kart en üst seviyede zorlanacak diyorlar hadi gaza geldin yeni kart aldın psu yetmedi üstüne birde psu bu döngüyü firmalar dahada hızlandırma peşinde oyunların fiyatı da ortada sürekli firmaları zengin ediyoruz ya oyuncuyu düşünen kim var ya her firma yenisini iyisini istiyor biri diyor mu acaba biraz makul fiyatlara yapsak oyuncuları zor duruma düşürmesek diye nasıl olsa alan var diye sürekli oyuncuları kitliyor firmalar bunun sonu nereye gider bilmiyorum


    Haklısınız hocam tonlarca para verip en iyisinden kart alıyoruz, kartı zorlayacak oyun çıkmıyor. Hadi ileriye yönelik yatırım yaptık desek gene olmaz tonlarca para verip 10 yıl rahat gidecek kart alırız 2 yıl sonra directx 12 çıkar hadii kart çöpe. Bu işin ticari boyutu daha baskın maalesef.




  • marifet kastırmak değil crytek adam gibi optimize etmek. kimileri yalandan yazılımı ona göre yapar gtx 560 yetecek oyuna gider gtx 680 önerilen ister amaç daha çok ekran kartı sattırmak. aaa bizim oyunumuz şu kadar sistem istiyor, bu grafikleri ancak bu sistemler açar demek kıstas değil yazılım aldatmacası bunu her zaman söylüyorum. tüm kartlar üzerine çalışmadıkları için piyasadaki en yüksek kartı baz alıp oyunu ona göre yazıyorlar sonra vay efendim vay vay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satantribal -- 7 Mayıs 2012; 13:45:52 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.