Şimdi Ara

İşte Black Ops II'nin Beklenen Reklam Videosu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •      Günlerdir oyuncuları kendi sitesine kiliteyen Call of Duty: Black Ops II için başlatılan geri sayım artık bitti, Black Ops II'nin reklam videosu yayında!

     

         Ekran görüntüleri, ipuçları, söylentiler, ön sipariş kartları, posterler derken ve artık oyuncuların sabrı kalmamışken, Activision, Black Ops II'nin reklam videosunu an itibariyle gösterime sundu. 2 dakika süren bu video bizlere ekran görüntülerinden de anlayabildiğimiz şeyi, yani oyunun yakın gelecekte geçeceğini gösteriyor.

     

         Videonun başında ilk oyundan hatırlayacağımız Woods'un 2025 yılındaki halini görüyoruz ve zaten bizlere sunumu o yapıyor. O dönemin savaş teknolojilerinden bizlere bahsediyor fakat ilgi çekici olan nokta ise videonun bazı bölümlerinde atlar görmemiz. Ayaklı tanklar, tablet kontrollü casus helikopterler derken atları görmek insanı şaşırtıyor.

     

         Bu haberi bekleyenler, diğer haberlerin yorumlarından anladığımız kadarıyla çok fazla. O zaman bizde lafı uzatmayalım ve sizleri merakla beklenen video ile baş başa bırakalım. 

     








  • canım call of duty nerden nereye geldi.multiplayer odaklı bir oyun olacağı kesin ....
  • Diger basliktada belirttigim gibi. Hosgeldiniz Command and Conquer : Black Ops :D Ilk bakista mec`ler olsun ucan araclarin dizaynlari tamami ile ayni command and conquer oyunundakilerle :D Treyarch guvenenleri gormek isterim bir bir :D Hee bide su BF3 daha iyi diyen elemani kesinlikle istiyorum bu basliga tam oturur o adam ehehe :D :D
  • tank,helikopter ve silahların göz boyaması dışında değişen tek şey KOCAMAN BİR SIFIR...
  • Treyarch'ın bizi aptal yerine koymasından bıktık artık!
  • Sanırım Bu Oyunla Radikal Bi Değişime Gittiler ve Call of Duty'nin Düşüş Çağı Başladı.Kendi Düşüncem Oyuncular Yine Alıcaktır Oyunu Ama Sıkıcı Gelebilir.Şimdilik Yorum Yapmak İçin Çok Erken Ama Bence Seneye Medal of Honor Eser Geçer.MoH Fanı da Değilim.
  • Yazıklar olsun, CoD ne hale geldi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 2 Mayıs 2012; 3:42:41 >
  • terminator detected
  • Yıl 2025, Belliydi ilerki bir Yılda geçeceği, Grafikler gene aynı belki ama Trailer beni gene heyecanlandırdı.

    Atlı sahnede uncharted 3 zannettim,FPS halde at sürmeyi çok iyi etmişler.
  • kendimi tatmin etmek için youtubeden 720p olarak seçtim öyle izledim :D biraz olsun güzel göründü :D
  • Benim bildiğim Cod da insan kontrol ediyoduk .Videonun neresine baksan ayrı bi alet kullanımı ..... Grafikten hadi kötü mötüde daha çok FPS yapısıda bozulcak gibi geliyo artık .. İnş yanılıyorumdur..
  • göz göre göre call of duty'nin kendine öz havasının IRZINA GEÇMİŞLER.
  • ne yaparlarsa yapsınlar yine ön sipariş açılır açılmaz alacağız. ha ama MW3'te yapılan cod elite ve yeni map terbiyesizliğinden sonra PS3'e mi PC'ye mi alacağım bilemiyorum. PC varken konsolda fps oynamaktan nefret ediyorum ama MW3'ün multiplayerı yeni harita gelmemesi yüzünden belli bir saaten sonra çöp oldu. exc oyunlar harici konsola elini sürmeyen yılların dinozor oyuncusu olarak fps olduğu için yine PC'ye alacağım sanırım. konsolda fps oynamak o kadar iğrenç ki yorum yazarken bile fikrim değişti hahahaha :)
  • Oyun değişmiyor hep aynı diyorlardı seri çağ atladı yine bok atacak birşey bulmuşlar bir durun artık ama.
  • Grafikler beni yine memnun etmedi. Sanırım yine aynı grafik motorunu kullacaklar. Call of Duty serisi milyon dolarlar kazanıyor ama hiç bir gelişme yaptıkları yok. Kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar, ne diyelim... Ayrıca videoya baktığımda sanki Call of Duty'nin bir oyununun tanıtım videosu değil, bambaşka bir oyunun reklamını izlemiş gibi hissettim. Bir şeyler söylemek için tabi ki henüz erken ama firma kendi çizgisinden tamamen sapmış gibi görünüyor. Hayırlısı, bekleyip göreceğiz elbet...
  • Call of duty fanatikleri burdaki elestirilere EKSI verdigi surece 4 sene onceki oyun motoru ile daha cok COD oyununa para verirler. Ama yapicak bisey yok. Ben Amerika`da sadece obezler var yemek yemekten beynine oksijen gitmeyenler var sanirdim ama ulkemizdede baya bir artmis.

    Ozellikle 2. Warfare oyunundan sonra gelen COD oyunlarinin kalitesizligi ortadaydi. Simdi iyice dibe gidiyorlar. Grafikler 5 sene onceki Half Life`a benziyo bugunun teknolojisinin yaninda. Senaryo zaten gelecekte ve sacma. Neyse bu kadar cok koyun olduktan sonra kurt zaten kurtlugu yapar...
  • Her sene seri çıkartıyorlar
    Her sene daha fazla satıyolar
    Her sene aynı grafik motorunu kullanıp
    Her sene daha da boka batıyolar
  • Bf3 deki gibi uçak kullanıyorduk , bence süper olmuş oyun alıp zevkle oynayacam.Bide cod sevmeyenler sevenlerin görüşlerine saygı göstersinler lütfen.(Atlı bölümü cidden çok merak ettim gine çok sağlam senaryo geliyor)
  • Gene black ops'da yaptıklarını yaptılar ya :D. Okadar Heyecanlandımki şu anda oyunun kutusu önümde olsa parçalardım!. Woods' adamım çok yaşlanmışsın ya :) -Grafikler şu anda konsol kalitesinde gördüğüm üzere. PC de daha iyi olacaktır. Black opsdada öyle gözüküyoduki mw3de ben traileri gördükten sonra almam demiştim ama pcde kaplamalar olsun genel olarak çok az bi güncelleme vardı beyler üzülmeyin ya bunun altından kalkarlar!
  • 01:11 saniyeye dikkat :) Sanırım woods'un oğlu yada ikizi gibi bişey gelicek.Bir diğer anlamadığım nokta ise black ops'ta adamın elinde bomba patladı paramparça olması gerekirken sağlam kalması ayrı bir konu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.