Şimdi Ara

'Crysis 3'ü Korsanlardan Korumak için Çabalıyoruz'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Crysis 2'nin özellikle PC platformunda korsana erkenden yenik düştüğünü görmüştük. Bu durum da Crysis 2'nin satış rakamlarını etkilemişti. Crytek bu defa yaş tahtaya basmak istemiyor, bu nedenle oyunlarının korsan oynanmaması için ellerinden geleni yapacaklar.
     
          Crytek'ten Rasmus Højengaard, korsan oyuna karşı çeşitli önlemler alacaklarını şu sözlerle açıkladı: "Korsan konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız, ama neler yapacağımızı şu an için söylemem zor. "
     
          Crysis 2'deki korsan konusunda da değinen Rasmus Højengaard korsan oyun oynayanlara da şöyle bir gönderme yaptı: "Malesef internet üzerinden en çok indirilen oyun olunca herhangi bir ödül vermiyorlar. İnsanlar bizim oyunlarımızı oynamayı kesinlikle seviyor, ama onları satın almak istemiyorlar"
     
        2011 yılının en çok korsan olarak indirilen oyunlarından biri de Crysis 2 olmuştu. Oyunun henüz tamamlanmamış bir sürümü PC için 1 ay öncesinden internete düşmüştü. Bu tamamlanmamış sürüm bile 4 milyon kişi tarafından indirilmişti.
     








  • kim korumuşta sen koruycan :D
  • Katılıyorum, o biraz zor. :)
  • boşa zaman kaybediyorlar,en iyi ubi bilir bu durumları :D korsana engel olmak için uğraşacakları zamanı oyunu geliştirmek ve sorunsuz tamamlamak için uğraşsa daha iyi olur
  • Korsanı önlemenin en güzel yolu kaliteli oyun yapıp dolu içerik sunmaktır. (Bkz: Portal 2) Sen bunları yapamazsan oyunun beğenilmediği için ne kadar kopya koruması koyarsan koy yine de korsanı önleyemezsin. Zaten sıkı kopya korumalarının korsanı önlemek adına hiçbir faydası yok, aksine zararı var.
  • sadece pc olarak sınırlandırmakda yanlış...çoğu oyunun konsol versiyonları 2 hafta önceden nete düşüyor.Gene günah keçisi pc oluyor ! the witcher 2,sniper elite v2 en yakın örnekler ;)
  • Bana göre crysis 1 almaya değerdi ama crysis 2 konsollar yüzünden çok kısıtlandığı için bana normal bir oyun gibi geldi sıkıcıydı belli biryerden sonra
  • son olarak cevat yerli adam gibi tester felan tutsun bari...daha tamamlanmamış beta bilmem ne sürümünü internete korsan gruplar sızdırmadı ya şirketin pc lerini hackleyip ordan mı aldılar ne zuhaha
  • Bitmemeiş oyunu da biz sızdırmıyoruz herhalde.Dağıttığınız ön sürümleri kimin piyasaya önceden sızdırdığını bulun siz.Ayrıca oyunları korsan kullanımı da göz önüne alarak bu kadar pahallı yapmıyormusunuz zaten.Oyunu yapan adam nasıl crackleneceğini de bilir.Bunun önüne geçebileceğinizi sanmıyorum.
  • multiplayerde 120 yi geçmeyen server lisetesi(server ların yarısıda boş) ve en az 150 ping ile çok iyi bir deneyim sunuyor crysis 2.

    Eğer Crysis 3 te de durum aynı olursa hiç kasmadan korsan indiririm.
  • serinyer arkadaşım. oyunu pahalı yapıyorsunuz demişsin. mw3 bf3 piyasaya tr de 150 tlden fazla uçuk rakamlarla çıktı. fakat crysis 2 nin kutulu sürümünü biz araldan 89 tl gibi bir rakama satın aldık. hatta playstore yanılmıyorsam 59 tlye verdi dijital sürümü. şimdi bu fiyatlar bu saydığım 2 oyunun yarısı kadar değil mi ? adamlar elinden geldiğince fiyatları trde uygun yaptı. buradaki korsan olayı farklı. oyun pahalı olduğu için değil. crysis ve crysis warhead hikayesi konusu mükemmel olduğu için çok oynandı çok sattı. ve korsan indiren herkes hikayesini oynamak onu merak ettiği için indirdi. onlineden haberleri bile yoktu. fakat bf3 ve mw3 oyuncularının büyük çoğunluğu multi modunu merak ettikleri ve oynamak istedikleri için satın alıyorlar. aradaki fark bu. crysis 2 hikayesi merakı yüzünden milyonlarca kişi korsan indirdi. ve tabi ki satışları iyi gitmedi.
  • siz bana saygı duyup, anadilimde böyle bir oyun yapıp bir de diğer ülkelere göre ucuza satıyorsunuz ya, ben o oyunu orjinal almayı kendime borç bilirim. ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 1 Mayıs 2012; 10:47:28 >
  • Kesin engellersiniz... Belki piyasaya çıkmadan kırılmasını engellersiniz o kadar
  • Bu iş resmen iki tarafı pislik bulaşmış deynek...
  • Oyun anavatanlarında geçmediği sürece afedersiniz ama BOK alırım onu. Hiç kusura bakmasınlar.
  • sanki çok ahım şahım bir oyun batfiel 3 varken bunu oynamak bile istemiyorum delete yaptım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    sanki çok ahım şahım bir oyun batfiel 3 varken bunu oynamak bile istemiyorum delete yaptım

    batfiel ne zaman çıktı yooo haberim yohktır ha, hemde delete yapmışsın ha oooooooooowwwwwww şeeeeeyyyyttt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Korsanı önlemenin en güzel yolu kaliteli oyun yapıp dolu içerik sunmaktır. (Bkz: Portal 2) Sen bunları yapamazsan oyunun beğenilmediği için ne kadar kopya koruması koyarsan koy yine de korsanı önleyemezsin. Zaten sıkı kopya korumalarının korsanı önlemek adına hiçbir faydası yok, aksine zararı var.


    bu yorumun üstüne daha da yorum yapmayın. komik olmaktan öte sinir bozucu oluyorsunuz.
  • Koruyacagım diye Yukleme Limiti getirecekler İnsanaları sıkıntıya sokakacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REV0

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    sanki çok ahım şahım bir oyun batfiel 3 varken bunu oynamak bile istemiyorum delete yaptım

    batfiel ne zaman çıktı yooo haberim yohktır ha, hemde delete yapmışsın ha oooooooooowwwwwww şeeeeeyyyyttt

    Arkadas Bizden önce almısda oynamıs bari bir kopyasınıda adesime yollasın merak ettım iyice..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.