Şimdi Ara

Black Ops II'nin Tanıtım Posteri Sızdı+Yeni Görsel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Her gün olduğu gibi bugün de Black Ops II için yeni bir görsel yayınlandı ve dün yayınlanan görsel netleşti fakat bundan daha önemlisi eğer doğruysa Black Ops II'nin tanıtım posterleri internete sızdı. 

     

         Bir Tweetpic kullanıcısı KingJamesBallin'in paylaştığı ve aşağıda görebileceğiniz görsel, yayılan söylentilere göre resmi Black Ops II tanıtım posteri. Yine internete sızan ön sipariş kartlarında kullanılan aynı "Black Ops II" yazısını bu posterde görmek gerçek olabileceği ihtimalini artırıyor. İşte o görsel:

     

     ''

     

         Görselde dikkatleri üzerine çeken bir kaç noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum:

    - Posterde görülen askerin elinde bulunan eldivenler şu an Amerika'nın askerlerinde bulunan eldivenler ile aynı tarzda. Yani bu detay oyunun, ilk oyunun aksine günümüz yıllarında geçebileceği ihtimalini artırıyor.

    - Yine posterdeki askerin kolunda görebileceğiniz sert görünümlü zırh, askerlikte her gün kullanılan bir teçhizat değil yani bu da oyunun gelecek yıllarda geçiyor olma ihtimalini artırıyor. (Tabii bizim oynadığımız karakterler genelde özel askerler oluyor fakat bu da küçük bir detay)

     - Posterde görülen askerin elindeki tabanca hala tanınabilmiş değil. Bütün detaylar (iki gün önce yayınlanan .gif formatındaki görsel de dahil) oyunun gelecekte geçeceğini işaret ediyor.

     

         Ayrıca dün yayınlanan ve bomba atara, rokete, tüfeğe benzetilen karıncalı görüntü netleştirildi. Aşağıda görebileceğiniz bu görsele göre görüntünün bir tüfek olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

     

    ''

     

         Bugün yayınlanan görsele gelirsek, çok farklı bir görsel ile karşı karşıyayız. Diğer görüntülerde olduğunun tam aksine bu sefer bir araç, silah veya sembol yok. Bu sefer bir insanın sol kolu görülüyor ve elinin detayları dikkat ederseniz karakterin yaşlı olduğu düşüncesine kapılmamak elde değil. Ayrıca duvarda, her ne kadar net olmasa da madalya olduğunu düşündüğümüz eşyalar var. Bu da bizlere Mason'ı çağrıştırdı. Peki ya size?

     

    ''








  • 1 mayıstaki duyuruyu bekleyelim de, aa gerçi 1 mayıs zaten, sabah ilk uyandığımda bsc den duyuruya bakmak olacak, beni meraklandıran ise zombi modu oyunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kunteper96

    1 mayıstaki duyuruyu bekleyelim de, aa gerçi 1 mayıs zaten, sabah ilk uyandığımda bsc den duyuruya bakmak olacak, beni meraklandıran ise zombi modu oyunun.


    Takipçilerimizin bildiği üzere Call of Duty: Black Ops II için ilk detaylar 1 Mayıs günü NBA playoff maçları sırasında verilecek. 1 Mayıs akşamı NBA'de, saat 19:30'da Boston-Atlanta, 20:00'da Philadelphia- Chicago ve 22:30'da Denver-L.A. Lakers maçları oynanacak. Amerika ile aramızda 10 saatlik bir fark olduğunu düşünürsek reklam ülkemiz saatlerine göre, 2 Mayıs günü 04:30 ila 08:30 arasında görülebilecek.

    Tunahan Başol
  • Aynen Nazi Zombi Modu Muhteşem Zevkli Bir Mod'du Ama Sadece Black Ops'da Vardı inşallah Black Ops 2 'dede Olur Bu Mod...Hikayeden ÇoK Ümitliyim Black Ops'un Hikayesine Bakacak Olursak Muhteşem Bir Oyun Daha Geliyor...
  • Amerika İle Türkiye arasında 7 saat Fark Vardır Boston- Atlanta Maçı Amerika Saati İle 19:30'Da Burada İse Gece 02 :30 Da Maç Desene 2 Mayıs Sabahını Bekliycezz...
  • Tabanca küçükken fire fire diye ses çıkaran tabancaya çok benziyo :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saidou2008

    Amerika İle Türkiye arasında 7 saat Fark Vardır Boston- Atlanta Maçı Amerika Saati İle 19:30'Da Burada İse Gece 02 :30 Da Maç Desene 2 Mayıs Sabahını Bekliycezz...


    Amerika'nın doğusuyla 7 saat, batısıyla 10 saat farkımız var. Verdiğimiz saatler, bir yanlışlık olmaması açısından olabilecek en geç saatlerdir.
  • o zırh eski çağlarda bile var ne yani şimdi orta çağda mı geçecek? pistol yılların pistolü değişmemiş ama ubersonik kolluk takmış. bu arada grafik motoru değişmemiş geliştirilmiş herkese geçmiş olsun ilk bilgi benden sizlere hediye olsun.
  • Ben beyin bedavalık yapıp Türkiye'ye göre 1 Mayıs diye düşündüm o mis gibi tatilde ne kadar güzel olur dedim ama olmadı.
  • 2. resimdeki silah bir pump action shotgun ı anımsattı bana
  • Tabancanın üzerindeki şekillere ve tasarımına, adamın kıyafetinin omuz bölgelerine ve kolluğuna bakılırsa günümüzden biraz ileride olduğu gözüküyor.
  • bune kardeşim ya :@ sanki devlet sırrı saklıyolar...br gün resim bir gün karıncalı bilmem ne...fantezilere bak ya.Duyuracaksan duyur kardeşim böle yaparak milleti meraklandırmaya çalışıyor anca başka bir dertleri yok.Oyunun her şeyi sızmış deniyor birde,nereye sızıyor ya...activision kendi yayıyordur nete bunları,çok gördük bu tarz numaraları.Kasımda gelince oynarız,kasmaya gerek yok
  • şu son görselde yine tutsağız galıba ilk oyunda olduğu gibi bileğinde bişey var
  • mason a devam edecekler galiba :)
  • Resim bu arkadaşlar;

    Black Ops II'nin Tanıtım Posteri Sızdı+Yeni Görsel
  • Sıktı artık. Activision'ın o resimleri sızdı diye kendi eliyle yayınladığını biliyoruz. Resimlerden de bir şey anlaşılmıyor zaten, grafikler o kadar kötü ki...
  • 13 kasım da çıkacak Black Ops 2.
  • şaka gibi yeter lan artık karıncalı foto niye koyuyolar adam gibi foto koyamadılar gitti tmm işte çıkacak bilmeyen kalmadı heycan yapmayın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

    Sıktı artık. Activision'ın o resimleri sızdı diye kendi eliyle yayınladığını biliyoruz. Resimlerden de bir şey anlaşılmıyor zaten, grafikler o kadar kötü ki...


    Görüntülerin oyun içi olup olmadığı belli değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-BSC -- 1 Mayıs 2012; 11:02:04 >
  • gösteriyor elletmyor kafir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.