Şimdi Ara

Söylenti: DC Evrenine Bir MMO Daha Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      DC Comics'in karakter çeşitliliği o kadar geniş ki, birçok oyuna ve filme ev sahipliği yapıyor. Söylentiye göre DC Universe Online'dan sonra DC evrenine ait bir MMO daha yolda.
     
         Daha önce çoğu kez söylenti haberlerinde karşımıza çıkan ve çoğu kez olumlu sonuçlar aldığımız Superannuation'un yayınladığı söylenti bilgilerine göre Warner Bros Montreal, DC Comics karakterleriyle ilgili bir MMO oyunu üstünde çalışıyor. Söylentiye göre AAA kalitesinde olacak olan bu MMO, daha çok casual ve çocuk oyuncu kitlesine yönelik olacak. 
     
        İnternet aleminden gelen tahminlere bakarsak eğer Warner Bros, bu sene çıkması planlanan The Dark Knight Rises'ın çıkış dönemine yakın olarak Arkham şehrinde geçen bir MMO çıkarabilir. Hangisi doğru, hangisi yanlış bilemeyiz fakat duyurunun bu hafta içinde yapılması bekleniyor.
     








  • Yok Artık Ajdar. :))
  • Yanlış görmediysem çocuk oyuncu mu dedi.
  • PS2'de Justice League Heroes çok zevkliydi. Onun dışında ps3 ve xbox360 için Justice League Mortal gibi harika bir oyun çıkarıcaklardı 3-4 ekran görüntüsü yayınlandı grafikleri süperdi ancak iptal edildi, sanırım ilerlemeli güzel bir Justice League oyunu gelecek heyecanla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.