Şimdi Ara

Metal Gear Rising'e İlginç Bir Teaser!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      MGS serisinin son halkalarından biri olan Metal Gear Rising: Revengeance'den uzun bir süredir haber alamıyorduk. Raiden'i kontrol edeceğimiz oyun bu sessizliğini ise bugün ilginç bir video ile bozdu.
     
         Metal Gear Rising için yayınlanan bu kısa tanıtım videosunda bir ameliyat sahnesine tanıklık ediyoruz. Bu ameliyat sahnesinde bir karakterin kolunda yazan "Raiden" ifadesi de dikkat çekiyor. Tabi aklımıza hemen Raiden'in cyborg ninja haline geldiği operasyon geliyor. Yani gerçek görüntülerin kullanıldığı bu videoda Raiden'in ameliyatına dikkat çekilmiş olabilir. Çünkü Metal Gear Rising'te hikayenin havada kalan bu noktalarına da değinilecek.
     
         Bunun dışında videoda doğrultulan silahlar ve kesilen kafalar da gözüküyor. Videonun sonunda ise "You'll never be same, Jack", yani "Asla aynı olamayacaksın, Jack" söylemi de dikkat çekiyor. Raiden'ın gerçek adının Jack olduğunu göz önüne alırsak parçalar da yerine oturmaya başlıyor.
     
         Videonun sonunda ise 30 Nisan tarihine dikkat çekilmiş. 30 Nisan'da oyun için yeni bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Tek kelimeyle iğrenç ve mide bulandırıcı olmuş. İçim kalktı seyrederken.
  • Ne güzel abimizdin sen kojima san...
    Verdin efsaneyi ellere, içine etmiş üstünede tüy dikmişler..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.