Şimdi Ara

Warhammer 40K: Space Marine Sadece 10 Dolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      TPS görünümüyle çıkmasının ardından Gears of War'u deneyemeyen PC ve PS3 oyuncularına o tadı hafiften yaşatan Warhammer 40K: Space Marine'a yine bir Steam indirimi gözüktü. Bu kez indirimin oranı %66.
     
         Yarın akşama kadar sürmesi beklenen Warhammer 40K: Space Marine'ın günlük kampanyasında oyun 29.99 dolar yerine 10 dolardan satılıyor. Sadece ana oyunun dahil olduğu kampanyada DLC'lerin fiyatları aynen duruyor.
     
         Her ne kadar oyun otoritelerinden çok yüksek puanlar alamasa da, türü sevenlere beğenecekleri bir keyif sunan Warhammer 40K: Space Marine'ın Steam sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz. 








  • hemen aldım bir tane. umarım iyi bir oyundur. korsan oynamaktansa böyle indirimleri takip etmek gerekir. pahalı fiyatları bahane etmeye gerek yok bence.
  • eksikleri olsa da (her oyun gibi) gayet keyifli bir oyun. warhammer evrenini sevenler almıştır zaten. diğerlerine ise tavsiye edebilirim. bu fiyata alınmalı.
  • "TPS görünümüyle çıkmAsının ardından Gears of War'u deneyemeyen PC ve PS3 oyuncularına o tadı hafiften yaşatan Warhammer 40K: Space Marine..."

    Hafiften mi? Bence o deneyimin %1'ini bile yaşatamamıştır.. Omuz Kamerası ile oynanan her oyuna da GEoW tadında demekte ne kadar doğru orasıda tartışılır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.