Şimdi Ara

James Bond 007 Legends'da Kinect Desteği Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Yeni duyurulan James Bond oyunu Legends 007, PlayStation 3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor. Amazon, oyunun Xbox 360 versiyonunun ismini James Bond 007 Legends Kinect olarak değiştirdi. Ayrıca oyunun çıkış tarihi olarak da 16 Ekim yazılmış. Bu tarih aynı zamanda Activision'ın resmi çıkış aralığı olan "sonbahar"la uyumlu görünüyor.
     
         Diğer yandan James Bond'un yeni filmi olan Skyfall da 26 Ekim'de vizyona girecek. Legends, yeni film de dahil olmak üzere altı 007 filmini konu ediniyor. Bakalım daha önce N64 için The World Is Not Enough'ı geliştiren Eurocom bu sefer bizlere sürükleyici bir James Bond oyunu sunabilecek mi?
     










  • Sabah çok sevindiğimi söylemiştim.Şimdi bu haberi aldıktan sonra son zamanlarda aldığım en iyi haber haline geldi...
  • Kinect desteği almasına kimi oyuncular karşı çıkabilir, kimileri çok sevinebilir ama bence günümüz konsol teknolojisi kinect kesinlikle uygun yapımlarda daha fazla oynanılabilirliğin yanında daha fazla zevk ve egomuzu tatmin edici duygusu uyandırıyor..:)
  • O değilde ben filmi çok merak ediyorum.. Adana, İstanbul derken bakalım nasıl bir film ortaya çıkacak.. Şaka maka film ülkemizin iyi reklamını yapacak, 007 bu yani boru değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.