Şimdi Ara

Dark Souls PC'de Kaç Boss Olacağı Belli Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Dark Souls'un PC için piyasaya çıkacak olması bu platformdaki oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Üstelik oyunun PC sürümünün yeni içeriklerle gelecek olması ise konsol oyuncularının bile Prepare to Die Edition'ı almasını sağlyabilir. Peki içerikler netleşti mi? Aslında hayır.
     
         Oyunun tasarımcısı olan Hidetaka Miyazaki'nin açıklamalarına göre Dark Souls: Prepare to Die Edition'ın içeriği henüz netleşmedi. Miyazaki oyunda 3-4 yeni boss, 3-4 yeni bölge olacağı ve sayının henüz netleşmediğini belirtti.
     
          Prepare to Die Edition'da yeni silahlar ve zırhların da olacağını belirten Miyazaki, oyuncuların NPC'lerin zırhlarını da giyebileceğini açıkladı. Ayrıca bu extra içeriklerin konsol sürümünde neden olmadığı yönündeki soruya ise Miyazaki, yeni bölgeler ve bosslar ile ilgili düşüncelerin konsol sürümü tamamlandıktan sonra oluştuğunu, bu nedenle konsollarda bu yeniliklerin bulunmadığını belirtiyor.
     
         Ayrıca aşağıda oyunun PC sürümüne ait yeni görselleri bulabilirsiniz. Grafikler konsol sürümü ile aynı görünüyor.
     








  • Dlc olarak gelir yakında!
  • PC'ye çıkacak ya, erken çıksın bi boss eksik olsun razıyım.
  • garip arkadaşım tam tersi geç çıksın daha güzel çıksın.
  • Grafikler konusunda bir ilerleme beklemek zaten pek doğru değil ama bu tarz eklentiler ile PC oyuncularının yüzü gülecektir.. Yalnız oyun öyle böyle değil, insanlık dışı bir zorluğa sahip..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.