Şimdi Ara

One Piece: Pirate Warriors Avrupa için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     One Piece: Pirate Warriors Japonya'da çok büyük ilgi görmüştü. Oyunu Avrupa ve Amerika'ya getirmesine kesin gözüyle baktığımız Namco Bandai ise sonunda resmi açıklamayı yaptı. Kasım ayında korsanlık yapmaya (tabi ki denizlerde) başlıyoruz.
     
         Açıklamalara bakacak olursak oyun sadece Playstation Network üzerinden satışa çıkacak. Daha önce gelen bilgiler oyunun dijitalin yanında kutulu olarak da satılacağı yönündeydi, ama resmi basın açıklamasında sadece PSN üzerinden satılacağı söyleniyor.
     
          Dynasty Warriors'un yaratıcısı Omega Force tarafından geliştirilen oyun One Piece serisinin oyun dünyasında da adından söz ettirmesini sağlayacak gibi görünüyor. Ünlü anime serisinin bu yeni oyununu bakalım Avrupa ve Amerikalı oyuncular beğenecek mi?
     








  • Bir iki videosunu izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Zaten Mugivara tayfasının fanayım. Sanırım sadece bu oyun için bir ps3 alacağım...

    Not: 16.03.2012 tarhinde bu konu ile ilgili haberede aynı yorumu yapmıştım :D
  • evet sadece bu oyun bana da bi ps3 aldırır. tam donanımla birlikte yakında bi konsol alayım diyodum, kinect'e olan merakımdan dolayı xbox360 alacakken şu oyun uğruna kararımı değiştirebilirim :)
  • kaizoku oni orewa naru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.