Şimdi Ara

Ghost Recon: Future Soldier Beta Tarihi Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Ubisoft, bu senenin merakla beklenen yapımlarından Ghost Recon: Future Soldier'ın konsol sürümleri için beta tarihi açıkladı.

     

         Ubisoft bugün yaptığı açıklamada, Ghost Recon: Future Soldier'ın konsollar için beta tarihini 17 Nisan-2 Mayıs aralığı olarak belirlediklerini söyledi. Betada 12 kişilik multiplayer deneyimi yaşatacak olan Ghost Recon: Future Soldier, oyunculara rifleman, engineer ve scout olarak 3 farklı sınıf ve 2 farklı mod sunacak.

     

         Eğer Xbox 360 için Splinter Cell: Conviction oyununa sahipseniz, otomatik olarak betaya girmeye hak kazanmaış olacaksınız. Eğer sahip değilseniz Ghost Recon: Future Soldier'ı ön sipariş vererek betaya katılmaya hak kazanabilirsiniz. 

     

         Ghost Recon: Future Soldier, Xbox 360 ve PS3 çıkışını 25 Mayısta gerçekleştirecek. 








  • bu ne saçmalık arkadaş beta on sipariş verenler katılacakmış bir kere beta bütün platformlara sunulması gerekiyor bence kullanıcılar oyunu test edip hoşuna güderse alması içindir beta amacı budur ama bu atfedersiniz bu dazlaklar ön sipariş verene oyunu betasını oynama sansı veriyorlar zaten 3-2 hafta sonra oyuna tamamen sahip olacaklar ...
    .................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.