Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Açılabilir Özellikleri Satışta!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •    Battlefield 3 yapımcısı DICE, gelen yama beraberinde Playstation 3 için oyunculara, oyunda var olan tüm açılabilir özelliklere kısa yoldan sahip olabilecekleri "satın alma" seçeneğini sundu. Playstation Store'da yer alan 10 farklı ürün sayesinde savaş alanında emek harcamadan para karşılığı açılabilir özelliklere sahip olabileceksiniz. 3 paket halinde satılan içerikler şöyle:
     
    - Kit Shortcut Bundle: 4 oynanabilir sınıfa eşsiz tüm ürünleri açar.
     
    - Vehicle Shortcut Bundle: Araçlardaki tüm açılabilir özellikleri açar.
     
    - Thr Ultimate Bundle: Mevcut bundle paketlerinin açtığı tüm özellikler tek paket halinde bu içerikle açılabilir halde.
     
       DICE bu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:
     
    "Eğer oyunda yeniyseniz, online sahada tecrübe kazanabilmeniz için mükemmel bir yol. Ya da Jet özelleştirmenizde halen açılmayı bekleyen özellikler var ama düşmanlar buna müsaade etmiyoesa bu sizin için harika bir fırsat."
     
       Şu an için Playstation Store'da yer eden içeriklerin, Xbox 360 ve PC için gelecek yama beraberinde bu platformlara da taşınması bekleniyor.








  • Bu oyunu bu kadar çok oynamamızın bir nedenide eklentileri ve kilitli öğeleri açmak.. Böyle bir şeye hiç gerek yoktu ki zaten çoğu kişinin para verip almak yerine oynayarak Bu eklentilere sahip olacağını düşünüyorum :):)
  • İşi maddiyata götürüyorlar gene.
    Emek, emek çabalayıp açan insanlara da hakaret gibi bir şey olmuş.
    Rank 50 adam, Rank 15 adamın onu nasıl bu kadar rahat öldürdüğünü düşünür durur sonra.
  • Merak etmeyin çoğu kişi alamaz tüm herşeyi açan paket 79,90 TL Playstation Store'da
  • İnsan ister istemez "kolay para kazanma yolları" diye düşünebiliyor. Hatta emek verip o özellikleri açmak için haftalarca uğraşmış kişiler, başkalarının para ile bu özellikleri açmasını haksızlık olarak görebilir, doğrudur.

    Ama diğer yandan bakınca; oyuna yeni başlamış birisinin özellikle jetlerin eklentilerini açabilmesi artık çok daha zor. Önceden çoğu kişinin seviyesi düşüktü, herkes aynı anda gelişti bu konuda. Ama şu an oyuna yeni başlamış bir oyuncunun, hiçbir eklentisi açık olmayan bir jeti havada uzun süre tutabilmesi, score yapması bir hayli zorlaştı çünkü jetini geliştirmemiş rakip pek kalmadı. Bu durum yeni oyuncuları oyundan soğutabilir, bu yüzden de hak verilebilir. Yani iki taraf da haklı, ama emek verip özellikleri açanlar daha haklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 28 Mart 2012; 14:33:43 >
  • bari bu içerikleri ücretsiz verin onca insanı mağdur ettiniz dlc para alıyorsunuz yetmiyor mu ? Aç herifler gözünüz doysun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catimen

    Merak etmeyin çoğu kişi alamaz tüm herşeyi açan paket 79,90 TL Playstation Store'da


    Diye düşünüyorsun. Fakat Mass Effect'te bile ilk haftada istediği eşyaları alabilmek için 400 dolara yakın para harcayanlar var (ki bu oyunda playerlara karşı savaşamıyorsun bile, mob kesmek için o kadar para vermeyi göze almış insanlar) 80 lira vermezler mi diye düşünüyorsun?
  • Ana sayfadaki resim durumu özetlemiş :D
  • ulan bu firmalarda nasıl para kazanacaklarını iyice şaşırdı ha
  • yuh yuh yuh , EA yuh !
  • her zaman söylüyorum abi. oyuncular her dlcye para verirse, firmaya gereken dersi oyunu satın almayarak vermesse olacağı budur daha bunlar iyi günler. bf3 çıktı gitti herkes satın aldı ama gerçek bf oyuncuları satın almadı olmamış bu oyun dedi, adamlar oyundan önce dlc duyurdular gene o kadar kişi satın aldı şimdi adamlar herşeyi paralı yapmaya başladılar zaten bu beklenen birşey bu olaylardan sonra. çıkarılan dlcler bu kadar iştahla beklenileceğine oyuncular biraz ea ye fırça çekse nerde bizim bedava harita paketlerimiz dese biraz zor yaparlar herşeyi paralı. neyseki bu şeyleri kendiniz oyunda açabiliyorsunuz, uçak için flare leri tamamen paralı yaptıklarını düşünün birde olabilir her an... yeni nesil oyunculuk herşeye sorgusuz sualsiz para dökerse...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catimen

    Merak etmeyin çoğu kişi alamaz tüm herşeyi açan paket 79,90 TL Playstation Store'da


    oyundan pahalı nerdeyse onedir ya
  • Zorla kimse size birşey sattırmıyor. Gelipte burda EA para için herşeyi yapıyor ediyor demeyin arkadaş. Bu heryerde ayrıdır. Eğer ki bir oyunda ayrıcalık istiyorsanız para ödemek zorundasınız. Aynı şey araç satış konusunundada öyledir. Bir aracı Sunrooflu almak istiyorsanız belli bir parayı araç fiyatının üstüne konularak ödemek zorundasınız. Yok ben sunroof'suz istiyorum derseniz parayı vermezsınız almazsınız.

    Bence doğru yapıyor firmalar. Sonradan dlc çıkartmadan tüm dlc'leri oyun içinde verseydi. Bu sefer fiyat yüksek olcaktı. O zamanda fiyatı cok diye şikayet etcektik. Tabiki ben burda firmaları savunmuyorum. Ama zorla kimse size birşeylerde sattırmıyor. Belki fps oyunlarını çok iyi oynuyamıyan ama çok seven biri var. ve bu kişi zorlanıyor açmakta eklentileri. Verir parasını açar. olay bu kadar.
  • Böyle bir şeye hoş bakmıyorum ancak ''Jet özelleştirmenizde halen açılmayı bekleyen özellikler var ama düşmanlar buna müsaade etmiyorsa bu sizin için harika bir fırsat.'' bu doğru bir tespit.
  • İyi de bu yepyeni bir şey değil ki. BC2 oynayanlar bilir; BC2'de de böyle bir şans tanınmıştı oyunculara. Ha gereksiz mi, sonuna kadar. Ama ''EA bunu da yaptı!'' tarzından bir girizgah abartı durmuş, zaten vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 28 Mart 2012; 14:56:46 >
  • Oyunu 35 TL ye aldım DLC si 79 TL varmı Rus tanıdığı olan :D
  • ulan ne adi firma oldu bu ya herşeyleri para oyunun zevki orda zaten .şimdi veletler fulleyecek herşeyi of lan bi tarafı düzeltiyosnunz bi taraf gidiyo :/
  • Oyun piyasasının bu gidişi iyi değil bu dlc gerekli gereksiz demiyorum ama artık çoğu şey yalın halde verilip sonradan tamamlanıyor bu durum ileride biz oyuncuları daha zor durumlara düşürecek en basitinden bir firma bigün çıkıp oyunun bölümlerini tek tek satacak diye korkuyorum...hepimiz oyuncuyuz kalkıp firmaların mantığını savunmanın gereği yok elbette firmalar para kazanacak ama birazda oyuncu odaklı olmalılar sadece içerikle değil maddi açıdan da
  • Başka bir konuda da demiştim, bu sektör bu kadar başı boş bırakılırsa sonu oyuncular açısından hiç iyi değil. Firmalar istediği gibi düdük çalıyor.

    Diskin içinde olanı parayla açıyorlar, oyunda olması gerekeni sonradan dlc diye satıyorlar vs...
    Eskiden ne güzel Ek Paket/Expansion Pack diye birşey vardı, içeriği dolu dolu olurdu ve pahalı sayılmayacak fiyatlara satılırdı. PSN ve Xbox Live ile bu DLC illetini başımıza musallat ettiler, kurtulamıyoruz.
  • Biz o kitleri ve upgrade'leri açmak için bi tarafımızı yırtalım parası olan gelsin ordan alsın ohh ne güzel iş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.