Şimdi Ara

Fallout: New Vegas, Obsidian'a Kazandırmamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Fallout: New Vegas ile oldukça yüksek bir tablo çizen Obsidian şu an söylentilerle çalkalanıyor. İşten çıkarılma ve proje iptali söylentileri ayyuka çıkarken firmanın neden bu hale geldiği hakkında ufak bir ipucu ortaya çıktı.
     
         Bildiğiniz üzere Fallout: New Vegas döneminin en başarılı ve en çok satış elde eden yapımlarından biriydi. Fakat yayıncı Bethesda ile yapmış oldukları anlaşma dolayısıyla oyundan pek fazla kazanamamışlar. Bethesda, milyonlarca satan Fallout: New Vegas'ın Metacritic ortalaması 85 ve üzeri olmazsa Obsidian'a ek ücret vermeyeceğini ve standart para alacakları konusunda anlaşmış.
     
         Obsidian şu an South Park: The Game'i geliştiriyor ve proje iptali söylentileri bizleri endişeye düşürüyor.
     









  • "Bethesda, milyonlarca satan Fallout: New Vegas'ın Metacritic ortalaması 85 ve üzeri olmazsa Obsidian'a ek ücret vermeyeceğini ve standart para alacakları konusunda anlaşmış."
    Vallahi bu ne cünüplüktür, New Vegas'ın Metacritic ortalaması PC,XBOX ve PS3 için sırasıyla şöyle; 84,84,82
  • bu firma bunları hak etmiyor, bethesda nın metacritic puanlarına göre para vermesi saçma. oyun milyonlarca sattı ve günümüzün en iyi rpg oyunu bana kalırsa.
  • Adamlara acıdım valla.ne ylan söleyeyim.
  • Fallout 3'ün ortalaması 91 ise, New Vegas'ın ortalaması 191 olmalı. 84 puan haksızlık olmuş.
  • ben anlamam arkadaş, en yakın vakitte fallout 4'ü yayımlasın herhangi biri.

    bethesda o kadar da kötü değil bence ya, fallout 3 gayet leziz bir oyundu, her saniye o terk edilmişliği belirsizliği hissediyordunuz.

    god bless the enclave !
  • Puana göre anlaşma mı olur ya? Oyuna belli bir satış limiti belirlenir; misal 1 milyon altı satarsa şunu, üstü satarsa şunu isterim dersin oyun başına.Zaten tutulan bir serinin devam oyununu yapıyorsun, elinde işlediğin bir senaryo var.Ya başka bir şey var gizliyorlar ya da stüdyoyu primary school terk bi adam yönetiyor. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.