Şimdi Ara

ME3'ün Sonu Adına Başlatılan Kampanya Ciddileşti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Mass Effect'in üçüncü oyununu bitiren seri hayranları, ilginç bir kampanyayla karşımıza çıkmıştı. Bu kampanyada hayranlar BioWare'a oyunun sonunu yeniden yapmalarını önermişti. Bahsi geçen bu kampanya, artık daha da ciddileşti.
     
         Önceki halinde hayranların sadece imza ile katıldığı kampanyada artık para konuşuyor. ChipIn sitesinde bu konu adına açılan bir bağış bölümünde şimdiden 30 bin dolar aşılmış durumda. 11 Nisan tarihine kadar sürecek olan bağış toplama kampanyasında elde edilen gelir biraz alakasız olsa da, Child's Play kurumuna bağışlanacak.
     
         İlgili kampanya sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz.








  • ilginç bir kampanya olmuş...oyun dünyasında bağış olayı yavaş yavaş popüler oluyor hadi hayırlısı
  • mass effect 3 son değil ki bitiren herkes biliyo bunu.
    bunun yerine 4 . cü oyun üzerine tartışsalar daha mantıklı.
  • Sonu benide tatmin etmedi. Hele 2. oyunun sonu ile karşılaştırınca. Oyunu bitirdiğinizde garip bir duyguya kapılıyorsunuz. İçinizden böyle olmamalıydı diyorsunuz. Ama bu oyunun iyi olmadığı gerçeğini değiştirmez. Oyun aksiyon, grafikler, müzik ve sinematik anlatımda gayet güzel. Ama mass effect 1 ve 2'deki tadı alamadım. Daha farklı sonlar bekliyordum.
  • Bağıslar Tim Schafer bu adam sayesinde bu kadar ün kazandı heralde ama hayranlardan böyle işlerin yapılması bir hayli sevindirici

    Oyun yap para yok kavramınıda siliyorlar artık diablo 3 için paramı toplasak acaba
  • oyunu bitirince garip duygulara kapılmayın bence.oyunda yeteri kadar intro ve diyalog var.ingilizcesi iyi olanlar ve tüm diyalogları sabırla okuduğun zaman zaten sonuna birşey kalmıyor.bu yorumları yazanlar muhtemelen diyalogları patır patır geçip aksiyona giren adamlar.haliyle oyunu bitirince de hiçbirşey anlamıyorsun ve tüm hikayeyi kapsayan uzun bi ending bekliyorsun.kısacası oyunda aksiyon kadar senin de verdiğin bir sürü karar var.sanki biraz haksızlık yapılıyor gibi geldi bana.şahsen benim ingilizcem iyi olduğu için hikayeyi yaşıyabiliyorum ve vermek istedikleri duyguyu alabiliyorum.
  • Oyunu iki gün önce bitirdiğimde bende böyle düşünmüştüm sonradan anladımki oyunu berbat oynamışım. Bir saat sonra tekrar başladım bütün yan görevleri falan hep yaptım az önce bidaha bitirdim şuan düşünüyorum ki oyunun sonu bence mükemmel. Bu arada oyunu bir haftada iki kez bitirmiş oldum gözüm falan yanıyor kötüyüm.
  • Bu arada bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim, oyunun tek bir sonu yok, ME1, ME2 ve ME3 de yaptığınız birçok seçime bağlı olarak 10'un üzerinde farklı son var. Birbirlerinden ne kadar farklılar bilemiyorum ama herkesin gördüğü tek bir son yok yani oyunda.
  • Bir kampanya da ben açayım, "Ey oyunun sonunu beğenmeyenler, hadi hep birlikte bana bağış yaparak oyunun sonunu protesto edelim"...
  • Valla oyunun sonu güzeldi nerdeyse ağlıyorduk
  • Ya abivim oyun ne zamn ciktida bitirdiniz yahu nisanda cikmiyormu bu oyun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.