Şimdi Ara

EPIC: Wii U'nun Başarısız Olması Bizi Şok Ederdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz hafta düzenlenen GDC 2012 fuarında Eurogamer ile yaptığı bir röportajda Epic'den Mark Rein, Wii U'nun markette başarı sağlayacağına inanıyor. Rein'e göre aileler Wii'nin gelişmiş versiyonunu almak için çoktan hazır.
     
    "Wii U'dan hoşlanıyorum. Sanırım gelecek olan E3 herkes için Wii U hakkında gözlerinin açıkmasına sebep olacak. Wii U kontrolleriyle Batman: Arkham City oynadım ve gerçekten de keyifli bir deneyim edindim. Gördüğünüz Zelda demosunu hatırlıyor musunuz? Bunun için dahi Wii U almaz mıydınız? Elbette alırdınız ki Nintendo'yu Nintendo yapan da budur. Hem yazılım hem donanım anlamında zengin bir içerik hazırlanıyor. Zelda demosu harikaydı ve Unreal Engine 3 ile bundan çok daha iyisine imza atabiliriz Konsolun başarılı olacağına inanıyorum."
     
        Ailelerin, Nintendo markasını tanıdığını ve güven verdiğinin altını çizen Rein, bu etiketin dahi satışlarda etkili olmasına yeteceğini söyledi.
     
    "Geçtiğimiz sene raflarda yer etmiş olsaydı harika olurdu ama halen heyecanım geçmiş değil. Konsol eğer başarısız olursa, bu bizi şok ederdi."
     
    Kim bilir Epic, konsolun satış başarısına göre Wii U kontrolleriyle bezenmiş yeni bir IP'ye imza atabilir.








  • Guclu bir zelda piyasadaki butun oyunlari siler gibime geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahitdikici
    13.03.2012 12:54:42

    ps4 ve durango gelmeden belki... wii gibi fazla yenılıkçı değiller yeni konsollar gelene kadar satmaları lazım.... sadece tabletlede bu iş yürümez...
  • Wii u nun başarısız olucagını sanmam belli kitlesi var ve yeni nesil ilk konsol ben bile almayı dusunurum tabiki öyle cocuk grafikleri görmesem ama nintendonun pazarını türkiyieden cekmesıyle raflarda bıle goremıcez ürünü wii u gelmeden disturbutör bulup turkıyeye yenıden gelmelerını isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.