Şimdi Ara

Bastion Yapımcısından DLC'ye ve F2P'lere Açıklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Geçtiğimiz yılın başarılı bağımsız oyunlarından biri olan Bastion oldukça sürükleyici ve etkileyici bir hikaye / atmosfer sunuyordu. Oyunun kreatif direktörü, DLC'lerin ve oyun için eşya satışlarının atmosferi baltaladığını söylüyor.
     
         Oyun içerisinde gerçek paralar karşılığında eşya satan dükkanların bulunması oyuncuların atmosfere odaklanmalarını ve oyundan etkilenmelerini zora sokuyormuş. Yapımcı şimdiye kadar atmosferiyle etkileyen böyle bir oyun görmediğini iddia etti.
     
         Ayrıca Zynga'nın oyunlarına da değinildi. Yapımcının Mafia Wars 2 oyununda kesinlikle atmosferin bulunmayacağını çünkü oyuncuları işlediği konudan tamamen farklı bir şey oynatmaya zorladığı belirtiliyor.
     









  • Bastion gerçekten güzel bir yapımdı zevkle bitirdim. Umarım bu tarzda başka oyunlarda çıkar. Ayrıca parayla eşya satışı kesinlikle atmosferi baltalıyor. Ortada oyun diye birşey kalmıyor çünkü alınacak eşyalar hiç bitmiyor devamlı al al. Kısacası bir müddet sonra parası olan konuşuyor ortada oynayacak oyun kalmıyor. Bunlar yerine bastion gibi oyunlar çıksa çok daha kaliteli ve eğlenceli oyunlar oynarız.
  • Denemek istediğim oyunlardan biri 1e1 i izleyip deniyicem hatta eglenceliye benzıyor parayla esya satıs ne kadar ilgimi baltalasada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.