Şimdi Ara

Assassin's Creed III Yeni Hayranlar Kazandıracak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Ubisoft İngiltere yönetici direktörü Rob Cooper'ın yaptığı açıklamalara göre Assassin's Creed serisini hiç görmemiş oyuncular AC III ile seriye dahil olabilirler.
     
       MCV'ye konuşan Cooper "Seriye katılmak için tam doğru zaman. Ubisoft, bu oyunla birlikte bir çok oyuncuyu Assassin's Creed evrenine dahil edecek" dedi. Ayrıca Cooper'ın vurguladığı diğer bir konu da yeni oyunun Ubisoft tarihinin en büyük açılışına sahip olacağı yönünde. Dolayısıyla da firma oyunun oldukça fazla satacağından emin.
     
    Assassin's Creed 3; Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için 30 Ekim'de piyasada olacak.









  • Oldukça iddialılar. Bakalım göreceğiz 30 Ekim'de [ uzatmassalar tabii :) ] ...
  • Türkçe dil seçeneği ile gelirse Türkiye'de çok fazla satılacağına eminim ama Ubisoft Türkçe dil desteği getirmemek için direniyor resmen.
  • bence de daha önce oynamayan varsa yeni bir hikaye başlangıcı sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nakoicve

    Türkçe dil seçeneği ile gelirse Türkiye'de çok fazla satılacağına eminim ama Ubisoft Türkçe dil desteği getirmemek için direniyor resmen.


    UBISOFT AC:Revelations Türkçe yapmadıysa AC3'üde yapmayacaktır.
  • Gene GTA Gibi İlerleyecekse Yeni Hayranlar Kazandırmaz
  • Tiglon un bir açıklaması varmıydı : Ac:Revalitions Türkçe altyazı olmasada yeni çıkacak Ac oyununda olacak gibi.. Ben bsc nin videosunda böyle birşey duydum gibi sanki.
  • Yeni bir karakter,dolayısıyla da yeni bir başlangıç.Seriyle daha haşır neşir olmak isteyenler varsa AC 2 tavsiyemdir.
  • Seriye katılmak için tam doğru zaman = Bu oyunumuz çok kötü olacak.

    Arkadaşlar bu adamlar kendi hikayelerini ne kadar değersiz görüyor görebiliyor musunuz? Ne demek doğru zaman ya? Ana hikayede olan o kadar şey ne olacak? Bir 2. oyunun sonunu düşünün, bir Brotherhood'un başını ve sonunu düşünün, bir ilk oyunu düşünün... bunları tüm oyunları oynamadan kimse kavrayamaz. Herkesin anlayabileceği birşey yapmak birşeylerden ödün vermektir. Bu da oyunu basitleştirmektir. İyi İngilizce biliyorum, tüm oyunları (henüz Revelations hariç) dikkatle oynadım, hala benim bile anlamadığım şeyler var, gelmiş burada yeni oyunculardan bahsediyorlar. Oyunu ne kadar basitleştireceklerini düşünün işte. Ubisoft'un zaten bu seriyi bu kadar uzatmasından oyunlarına nasıl baktığı belli, bu da bonusu olmuş. Kimse Connor'la, Ezio'yla falan ilgilenmiyor. Oyunun tek önem arz eden hikayesi ana hikayesidir. Oyun maksimum 3 oyunla rahatlıkla bitirilebilirdi. Ama şehir şehir, dönem dönem geziyorlar, gereksiz şeylerle uzattıkça uzatıyorlar.




  • GOTY OF 2012
  • hiç beğenmedim.ısınamadım.sevemedim.

    Uncharted,Resident Evil,Silent Hill,Diablo dışında artık bişey oynamıyorum.

    yaş ilerledikçe insan daha bir seçici oluyor demek ki?
  • Revelations da istanbula geliyolar istanbulu geziyolar türkçe alt yazı %90 yayınlanıcak diyolar sonraki haber türkiye satıslarından memnun olmadıkları ve türkçe yamanın gelmemesi hiç sanmıyorum bu ve dığer cıkıcak 4 5 oyunda türkçe alt yazının olmasını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmi524

    GOTY OF 2012


    Max Payne 3,Gta5 gibi oyunlar varken hiçbir ödül alamaz.
  • Gine Ertelen Mesin de :D
  • oyuna revelations ile başladım ve beğendim benim için gelecek bu oyun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    bence de daha önce oynamayan varsa yeni bir hikaye başlangıcı sonuçta


    Oyunu oynamadığın nasıl belli oluyor :D
    Arkadaş bu oyun Desmond'un hikayesi... Ve ilk oyundan beri dizi gibi devam ediyor.

    Herifler daha çok satma derdinde. Sen de saf saf çıkmış "hee yeni hikaye" diye çanak tutuyorsun :D Bırak allaaasen ya.
  • ulan ne komik yorum yazanlar var şurda..la oynu oynamamış herif gelip yok ben bu oyunu oynamam yok ben bunu etmem...biri yok çok uzattılar bir şehirde bitirebilirlerdi..benim ingilizcem çok iyi fakat bir çok yerini ben bile anlamadım..yahu bırakın bu işleri..
    10 senedir ne 2.dünya savaşı bitti nede uzay çağları..herifler virra aynı şeyi kullanıp kullanıp önünüze sürüyolar sonra waaw woow deyip AC'ye laf ediyorsunuz..
    Tam bir kurgu ve senaryo harikası bir oyun AC..bir çoğunun grafik olarak baktığı oyunlarla kıyaslamayın zaten AC'yi kıyaslayacak olanlarda gitsin ne isterse onu oynasın..
    AC Ezio'nun ölmesiyle ne bitiyor nede başlıyor..Bu seri daha en az 3-4 oyunu kaldıra bilecek kadar devam edebilecek güzellikte..
    Benim özellikle merak ettiğim en sonu ve herşeyin başlangıcı..bu daha işlenmedi bile..Sadece şimdiki seriye kadar neyle karşı karşıya olduğumuzu vede ne yapmamız gerektiğini öğrenebildik..Gelecekte ne olması gerektiği ve geçmişte bizden öncekilere ne olduğu..Aslında çok güzel ve sürükleyici hikayesi,kurguda olsa insanı bir an olsun düşünmeye itebiliyorsa başarılıdır demektir..




  • Şu güne kadar hiç AC serisi oynamışlığım yoktur. En başından başlamak istedim fakat çok uzun bir seri olduğu için gözüm yemedi. =)
    Ama oyuna hayranlık duyuyorum, bu oyun ile katılacaklardan biriside benim. =)
  • Chake mate
    08.03.2012 23:13:27

    2 den başla hepsini oyna... oynamassan bişi anlamassın zaten alacagın zevk %100 ken %30 filan olur ... diğer serileri oynamadıgın için
  • bence hiç bir yoruma gerek yok 30 ekim geldiginde görcez.

    bence süper bi oyun olcak tabi eyer tr dil destegi olmassa biz gene sadece savaşıp görevleri bitirenler olcaz :D

    ne için kimi öldürdügümüzü niye bu görevi yaptıgımızı bilemicez o koyar işte :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.