Şimdi Ara

Ridge Racer Unbounded Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Namco Bandai'nin ünlü yarış serisi Ridge Racer belki hiç bir zaman çok popüler olamadı, ama hemen hemen her platformda bu serinin bir oyununu görme şansı yakaladık. Şimdi Batılı geliştiricilere emanet edilen serinin yeni oyunu için biraz daha beklememiz gerekecek, çünkü oyun ertelendi.
     
          Bugbear Games tarafından geliştirilen Ridge Racer Unbounded Mart ayı çıkışına yetişemedi ve oyun belirsiz bir tarihe ertelendi. Yine de yayıncı firma kısa bir süre içinde ayrıntılı açıklama yapacağının sözünü verdi.
     
         Büyük ihtimalle Ridge Racer Unbounded için bir ay kadar daha beklemek zorunda kalacağız. Umarız bu süre içinde oyundaki eksiklikleri giderirler.
     








  • Firmaların nedensiz ertemelerinden bıkma durumuna geldim hayır bütce yok de yetiştiremicez de ertledik olay kapandı hadi herkez yoluna tarzı seyler söyleyıp bırakıyolar
  • Oyun ertelemeyen firma varsa EA'dır. Ubisoft zaten erteleme kralı. Yarış oyunlarının neden ertelendiği zaten anlamış değilim. Bir oyunu 1 ay ertelersin 2 ay ertelersin. Bir erteliyolar. Birdaki yeni oyunu çıkacak tarihe haydaaa.
  • Orijinal FlatOut yapımcılarından geliyor bu oyun. FlatOut 3: Chaos & Destruction'ı unutturacağına kesin gözüyle bakıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.