Şimdi Ara

Be Mine Indie Game Bundle'a Ne Öderseniz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Humble Bundle paketlerinin başarısını biliyoruz, istediğimiz fiyatı verebilmemize rağmen milyon doları geçen kazançlar ile oldukça iyi bir tablo çiziyorlar. Ne ödersen öde mantığıyla işleyen başka bir Indie paketi daha ortaya çıktı.
     
         Be Mine Indie Game Bundle'a minimum tutar olarak 1$ ödemeniz gerekiyor ve bu sizin aşağıdaki beş bağımsız yapıma sahip olmanıza yetiyor. Başlangıç olarak bunlara sahip oluyorsunuz fakat bunlarla sınırlı kalmayabilir. Çünkü satışın yapıldığı sitede bir sayaç bulunmakta ve bu sayaç 50.000$'ı geçerse ekstra oyunların müzikleri, 75.000$'ı geçerse Dream Aquarium Special Edition'a sahip olacağınız belirtilmiş. Ayrıca tüm kazancın %20'si Child's Play kurumuna gidiyor. Bu oyunlar şu şekilde:
     
     - Xotic
     - Sideway New York
     - Wasteland Angel
     - Beep
     - The Ball
     (Tüm hepsi Steam'e kaydedilebiliyor)
     
         Şu an satışlar 48.000$'ı geçmiş durumda. Eğer siz de düşük fiyatlara bağımsız yapımcıları desteklemek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın: Be Mine Indie Game Bundle.
     










  • Site çöktü galiba :D
  • peki nasıl steam'e oyunları kaydedeceğiz? aldık sadece setup dosyaları var
  • tamam hallettim :) halledemeyen arkadaşlar için; steam'in programında "Games" kısmında "Active a product on Steam" tıklayın gerisini çözersiniz
  • ben her zaman ücretsiz oyunları oynarım ama korsan olmazsa! asla korsan oyun almam!!! korsan oyun resmen şöyledir; adam cd yi çoğaltarak resmen hırsızlık yapar, sonra korsan oyun satan dükkanlara satar (yani hırsızdan mal satın alırlar çalıntı olduğunu bildikleri halde) sonra o çalıntı oyunu vatandaş daha ucuz diye alır ama hırsızdan çalıntı mal alıyolardır!!!
  • Korsan kullanmayı desteklemiyorum öncelikle onu belirteyim. Burada değinmek istediğim önceki arkadaşın korsan kullananlara hırsız demesi. Bir şeyin çalınması ve bunu yapanın hırsız olması için o şeyin orijinalinin eksilmesi gerekir. Yani küçük bir kısın şekerini alıp cebe atarsanız o şeker size ait olur ve kız şekersiz kalır. Bu hırsızlıktır. Ama warezde böyle bir şey yoktur aldığınız şeyin orijinali yerinde kalır, çalmak gibi bir durum yok. Gayet anlaşılır anlattım tşk.
  • 18:39:54 de yazan kardeş korsan oyun alarak şirketlere para vermek yerine ondan çalıyorlar bu hırsızlıktır!!! şirket benim emeğim var ben çalışanlarıma para veriyorum diyor ve haklıda onlar emek harcıyo sen şu paraya alabilirsin diyo ama korsan alıp hırsızlık yapıyorlar!!! ben 18:36:42 de yazanım.
  • Hirsizlik icin illaki fiziksel birsey olmasi gerek degil ki. Dediginiz gibi olsa patent davalari da olmazdi. Adamlar cep telefonunda ekran kilidinin acilma seklinin bile patentini alip ihlali durumunda milyon dolarlar talep ediyorlar. Oyun yapiminda gecen emekle karsilastirabilir misiniz bunu?
  • Bu arada oyunları istediğimiz fiyattan alabilmemiz harika birşey. Steamdeki değeri 50$ civarı olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Şubat 2012; 23:34:33 >
  • korsan oyun oynamak hırsızlıktır. bunun tartışılacak tarafı yok. içinde birazcıkta olsa Allah korkusu olan insan bunu yapmaz, yapamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Korsan kullanmayı desteklemiyorum öncelikle onu belirteyim. Burada değinmek istediğim önceki arkadaşın korsan kullananlara hırsız demesi. Bir şeyin çalınması ve bunu yapanın hırsız olması için o şeyin orijinalinin eksilmesi gerekir. Yani küçük bir kısın şekerini alıp cebe atarsanız o şeker size ait olur ve kız şekersiz kalır. Bu hırsızlıktır. Ama warezde böyle bir şey yoktur aldığınız şeyin orijinali yerinde kalır, çalmak gibi bir durum yok. Gayet anlaşılır anlattım tşk.


    Tamamen bahane. Şirket para kaybetmiyor, sadece daha az kazanıyor. Öğrenciyim param yok. Bu mantıkla sınavda kopya çekmeyede normal bir şeymiş gibi bakılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.