Şimdi Ara

GGcUp Türkiye Heyecanında Bu Hafta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz haftasonu alt liglerdeki oyuncuların yarıştığı Oscar ayağından sonra GGcUpTürkiye'de bu hafta sonu üst liglerin oyuncuları kozlarını paylaşacak.

         Starcraftturkiye.com tarafından düzenlenen GGcUpTürkiye; Türk oyuncuların yeteneklerini gösterebilmesi ve kendilerini geliştirebilmesi için yeni bir ortam sunuyor. Lig seviyelerine göre iki ayak üzerinden yapılan turnuvada, Bronze, Silver, Gold ve Platinum seviyesindeki oyuncular Oscar ayağında, Diamond, Masters ve Grandmasters seviyesindeki oyuncularda Senior ayağında nefes kesen bir mücadele sergiliyor.

         Geçtiğimiz gün sona eren Oscar ayağında Ahmet Ali "Fabl" Batı şampiyon oldu ve Tt eSPORTS Mouse Black Element ödülünü kazanmayı başardı.

         25 Şubat cumartesi başlayacak olan Senior ayağında ise ödüller çok daha çekici. Birincinin "GIGABYTEX79-UD3, Tt eSPORTS MEKA G1 keyboard, Tt eSPORTS Mouse Black Element, Tt eSPORTS Mouse pad Ladon, Tt eSPORTS Shock ve birde Football Manager 2012 (PC)" ödüllerini kazanacağı turnuvaya GGcUpTürkiye adresinden takip edebilir veya kendinize güveniyorsanız turnuvaya katılarak ödüller için yarışabilirsiniz.
     
    -Basın Bülteni








  • Ödül olarak baya üstün seyler verilmekte göz kamaştırıyor doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.