Şimdi Ara

Mortal Kombat: Komplete Edition'dan Yeni Bir Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Mortal Kombat şimdi tamamlandı! Warner, Mortal Kombat'ın içinde tüm indirilebilir içeriklerin bulunduğu Komplete Edition sürümü için yeni bir video yayınladı.
     
        İçinde DLC olarak satışta olan Skarlet, Kenshi, Rain, ve Freddy Krueger'ın yanısıra 15 Klassic Skin ve Scorpion, Sub- Zero ve Reptile için 3 Klassic Fatality bulunduruyor bu özel sürüm. 2 Mart'ta 29.99 Sterlin' Playstation 3 ve Xbox 360 için satışa çıkacağı belirtiliyor.
      
         Aşağıdan geliştirici yorumlarıyla bezeli yeni videoya göz atabilirsiniz.:









  • bu oyundaki karakter dengesizliği başka hiç bir dövüş oyununda yok
  • bu oyun sf yanından bile geçemez. grafikler, kaplamalar,dövüş sistemi sf yanında çok dandik kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality1907

    bu oyun sf yanından bile geçemez. grafikler, kaplamalar,dövüş sistemi sf yanında çok dandik kalıyor.


    nick-yorum ironisi :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • dostum benim yaşım 26 eskiden çok severdim mortal combat ı ama şimdiki nesilde durum hiçde iyi değil ssf 4 ile karşılaştırdığım zaman oyun gerçektende çok kötü duruyor. ama eski mortal combat benim gözümde efsanedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda529

    bu oyundaki karakter dengesizliği başka hiç bir dövüş oyununda yok

    angry birds le karşılaştırınca kesinlikle haklısın
  • Bence siz baştan SF ile MK'yı karışlaştırmakla yapmışsınız. İkisinin teması çok farklı bir kere. Şahsen benim kalbimde ikisinin de yeri ayrıdır. MK9 yeni nesilde çıkmış en iyi MK'dır şimdilik. (Gerçi yeni nesil mi kaldı?) Grafikleri aşmış değil; ama ortalamanın gayet üzerinde. Yine de favorim UMK3'ün Mame sürümüdür.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yok daha neler 1-grafik olarak street fighterı katlar ki ikisi de farklı grafik motoruna ayrıca eski mortallarla bunu kıyaslamanız en büyük dengesizlik bu oyun tam bir kapışma oyunu ki ultimate mk3 bile yanında tüy kalıyor ben boyle yorumları gorunce çok şaşırıyorum çünkü ya oyundan anlamıyorsunuz ya da oyunları karşılaştırırken nelere dikkat edilir bunları bilmiyorsunuz street fighter tekken mortalkombat hepsi ayrı stillerde dövüş oyunları ben bir streetfighter sever olarak son 22 yıldır çıkmış en iyi dövüş oyunu mk 9 demekten kendimi alamayacağım ta ki 15 gün sonra çıkacak olan streetfighter x tekkeni görene kadar dikkat edin o oyunda bile combo sisteminin üstünde çok durulmuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankarnihat

    yok daha neler 1-grafik olarak street fighterı katlar ki ikisi de farklı grafik motoruna ayrıca eski mortallarla bunu kıyaslamanız en büyük dengesizlik bu oyun tam bir kapışma oyunu ki ultimate mk3 bile yanında tüy kalıyor ben boyle yorumları gorunce çok şaşırıyorum çünkü ya oyundan anlamıyorsunuz ya da oyunları karşılaştırırken nelere dikkat edilir bunları bilmiyorsunuz street fighter tekken mortalkombat hepsi ayrı stillerde dövüş oyunları ben bir streetfighter sever olarak son 22 yıldır çıkmış en iyi dövüş oyunu mk 9 demekten kendimi alamayacağım ta ki 15 gün sonra çıkacak olan streetfighter x tekkeni görene kadar dikkat edin o oyunda bile combo sisteminin üstünde çok durulmuş...

    bu sf 4 metacritic ortalaması
    http://www.metacritic.com/game/xbox-360/street-fighter-iv
    buda mortal combat metacritic ortalaması
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/mortal-kombat
    kim kimi katlamış belli oluyor




  • Ortalamaları bilmemde benim hayatımda en çok zevk alarak oynadığım dövüş oyunu mortal kombat 2011.Ondan önce arkadaşlarla deliler gibi tekken oynuyorduk sf oynuyorduk.

    Ha şahsi fikrim bende sfalpha 3 severim ssf4ae'nu sevmem.

    Her oyunun atmosferi yeri tabi ayrı ama mortal kombat 2011 Hem grafik hem dövüş sistemi olarak tam bir turnuva oyunudur.Ki yanlış bilmiyorsam evo 2011 de bile yerini aldı.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Habere yapılacak yoruma gelirsek.Zaten tüm dlc'lerin bir arada olan hali extradan bir şey katmamışlar.
  • Arkalarındaki atarilerden hoşlandım oyun karakterler dengesiz ölümsüz ve ölümlü olarak 2ye ayrılıyor diyebilirim
  • senin bu aldığın siteye karşılık ben sana 10 tane farklı puanlama gösterebilirim oyundan anladığın zaman çık gel karşıma karşılaştırma yaptığın oyunlara bak komiksin hem de çok
  • ve çok bilmiş arkadaş bu senin verdiğin yerler kullanıcı oylamasıyla yapılmış yani profesyonel kişilerin yaptığı birşey değil o yüzden mantıklı birşeyle gel karşıma 20 yıldır bu işin içindeyim senin kadar komiğinide hiç görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.